Infofinanciar > Info > Condiții excelente pentru schi. Stratul de zăpadă este de 30 de cm
Info

Condiții excelente pentru schi. Stratul de zăpadă este de 30 de cm

Condiții excelente pentru schi. Stratul de zăpadă este de 30 de cm
Sursa foto: outdoormagazine.ro

Autoritățile din Brașov anunță că în acest weekend condițiile pentru schi sunt excelente pe mai multe pârtii din stațiunea Poiana Brașov. Stratul de zăpadă măsoară 30 de centimetri. Mii de turiști se bucură de weekendul în zona Brașovului, care găzduiește în aceste zile festivalul de muzică Massif.

Potrivit reprezentanților Primăriei Brașov, schiatul este excelent pe toate pârtiile din partea superioară a Masivului Postăvarul, inclusiv Ruia, Drumul Roșu, Lupului și Doamnei, unde stratul de zăpadă compactată atinge 30 de centimetri.

În Poiana Brașov, sunt în funcțiune telegondola, telescaunul Ruia și teleschiul Ruia, cu ultima urcare programată la ora 16:00. Mii de turiști se distrează în Poiana Brașov și în stațiunile învecinate în acest weekend. În plus, începând de joi, a început festivalul Massif la Brașov. Pe durata evenimentului, până duminică, au fost impuse restricții de circulație în Poiana Brașov. Transportul este asigurat în special de autobuzele regiei publice de transport, care au un program special, conform stiripesurse.ro.