Infofinanciar > Info > Conflictul de la Primăria Sectorului 1 continuă. Dan Podaru sesizează Inspecția Judiciară
Info

Conflictul de la Primăria Sectorului 1 continuă. Dan Podaru sesizează Inspecția Judiciară

Conflictul de la Primăria Sectorului 1 continuă. Dan Podaru sesizează Inspecția Judiciară
Sursa foto: Arhiva companiei

Conflictul de la Primăria Sectorului 1 dintre consilierii locali PNL și primarul Clotilde Armand continuă. Dan Podaru, consilier local la Primăria Sectorului 1, a anunțat că va sesiza Inspecția Judiciară.

Dan Podaru, consilier local la Primăria Sectorului 1, a postat recent un mesaj pe contul de social media pentru a evidenția o serie de elemente „suspecte“.

„Postarea lui Alexandru Pânișoară este un semnal de alarmă și prezintă o realitate îngrijorătoare.

Am văzut documentele primite de acesta din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 și soluționate de procurorul Ion Rașcotă. Confirm că același procuror a clasat și plângerea penală realizată de mine împotriva Primarului abuziv Clotilde Armand.

În consecință, este mai mult decât suspect și nefiresc că un număr de 5 plângeri penale să fie clasate de același procuror. Atât timp cât Ministerul Public confirmă, prin documentul 393/E/VIII-3/2024 din 6 martie 2024, faptul că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București înregistrează, la data de 4.03.2024, nu mai puțin de 35 de procurori în funcție.

Sesizare la Inspecția Judiciară

Mă voi alătură colegului Alexandru Pânișoară și voi sesiza Inspecția Judiciară pentru a verifică toate documentele aferente acestor plângeri penale și modul în care acestea au fost distribuite către procurorul Ion Rașcotă.

Din informații care mi-au parvenit astăzi și care trebuie verificate de instituțiile de profil ale statului, tot acest procuror este și cel care a clasat dosarul referitor la fraudarea alegerilor pentru funcția de primar de la nivelul Sectorului 1.

Fac în mod public un apel la toate instituțiile abilitate ale statului de a se sesiza pentru investigarea și verificarea oricăror posibile acțiuni ilegale și de corupție, ce se pot afla în spatele unor astfel de acțiuni suspecte.

Este imposibil din punct de vedere statistic că același procuror să primească 5 plângeri penale distincte, ce o au că element central și comun pe Primarul Clotilde Armand, atât timp cât la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1 se află angajați nu mai puțîn de 35 de procurori.“, a scris Dan Podaru pe Facebook.