Infofinanciar > Info > Prețuri imense pentru un weekend de distracție! Cât a ajuns să coste un bilet de o zi la Therme București
Info

Prețuri imense pentru un weekend de distracție! Cât a ajuns să coste un bilet de o zi la Therme București

Therme București sursă foto therme București
Sursă foto: Therme București

Inflația nu a fost dată la o parte nici pentru prețurile de la Therme București, unde sumele au crescut. Therme București este cel mai mare complex de wellness din Europa. Costul unui bilet pentru un adult aproape s-a dublat față de ultimii ani, dar românii continuă să viziteze complexul în număr cât mai mare. 

Weekend de weekend, toate zonele complexului sunt aglomerate deoarece fie români sau persoanele din străinătate sunt dornice de o experiență inedită în Capitala noastră. 

Cât trebuie să scoată din buzunar un turist pentru o zi la Therme 

În cele trei zone ale complexului de welness: The Palm, Galaxy și Elysium, se pot găsi multiple piscine și activități de care turiștii se vor bucura, iar printre cele mai interesante activității se numără sauna Himalaya, sauna Provence, biblioteca de sare, piscine cu minerale, paturi cu infraroșii, sauna Amazon, sauna Tropical Rain, sauna Hollywood, sauna Alhambra, sauna Herbal Essances și paturi cu hidromasaj, pe lângă multe altele. 

Astfel, vizitatorii se pot bucura de diverse feluri de mâncare aduse din toate colțurile lumii, iar cei care doresc să vină însoțiți de copii au o mulțime de spații amenajate special pentru cei mici, cu tobogane și activități dedicate copiilor. 

Capacitatea complexului Therme București este de aproximatov 4.000 de vizitatori, în spațiul interior de peste 34.000 de metri pătrați. 

În ciuda faptului că prețurile variază în funcție de vârstă, de zona aleasă și de numărul de ore petrecut în incintă. Se poate alege între un bilet de 3 ore, de 4 ore și jumătate sau chiar o zi întreagă. 

Un adult care dorește să petreacă o zi întreagă în zona cu tobogane Galaxy va fi nevoi să plătească 91 de lei, de joi până vineri sau 101 lei în zilele de vineri până duminică, sărbători legale și vacanțe școlare, potrivit RomâniaTV.

Pentru zona The Palm, un adult va fi necesar să achite pentru o zi întreagă 119 lei de joi până vineri, iar în zilele de weekend, sărbători legale și libere de la guvern și vacanțe școlare prețul ajunge la valoarea de 134 de lei. 

Iar pentru cea mai costisitoare zonă din complexul Therme București, un adult este obligat să achite 150 de lei pentru zilele din cursul săptămânii, și pentru weekend, sărbători legale și vacanțe școlare prețul este de 160 de lei. 

Scumpirile nu îi iartă nici pe cei mici 

Copiii cu vârstă de sub 3 ani au accesul gratuit în cel mai mare complex de wellnes din Europa, însă doar în zona Galaxy. Iar pentru cei cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani părinți trebuie să achite un preț de 20 de lei mai mic față de un bilet pentru o zi întreagă pentru adulți. Astfel, în zona Galaxy, prețul pentru un bilet pentru cei mici este de 39 de lei de luni până joi, și de 49 de lei în weekend, pentru trei ore, iar pentru o zi întreagă părinții vor achita între 74 și 84 de lei, depinzând de perioada în care doresc să viziteze complexul. 

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.