Infofinanciar > Info > Povestea continuă! 1.000 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă
Info

Povestea continuă! 1.000 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă

apa calda sursa cotidianul.ro
sursa foto arhiva companiei

Aproximativ 1.000 de blocuri din București nu au apă caldă, fie din cauza unor avarii, fie din cauza unor lucrări de modernizare a rețelelor de termoficare.

Problemele persistente cu furnizarea apei calde în București continuă să afecteze comunitățile. În unele dintre aceste blocuri, furnizarea apei calde nu este întreruptă complet, dar parametrii de calitate nu sunt în limitele normale.

Conform informațiilor furnizate de Termoenergetica, aproximativ 933 de blocuri din toate cele șase sectoare ale orașului sunt afectate de lipsa apei calde. Se estimează că furnizarea apei calde va fi reluată pe 19 aprilie, potrivit RomâniaTv.

Bucureştiului nu are apă caldă

– 72 de blocuri din Sectorul 1

– 341 de blocuri din Sectorul 2

– 246 de blocuri în Sectorul 3

– 9 blocuri în Sectorul 4

– 194 de blocuri în Sectorul 5

– 71 de blocuri în Sectorul 6.

„Termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat. Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor. Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A. Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, este mesajul transmis de Termoenergetica.