Infofinanciar > Info > Poștașii intră în grevă! Pensionarii pot avea probleme cu veniturile
Info

Poștașii intră în grevă! Pensionarii pot avea probleme cu veniturile

Poștașii intră în grevă! Pensionarii sunt îngrijorați
Sursa foto: stiripesurse.ro

Poștașii se pregătesc să intre în grevă, iar această acțiune va avea un impact semnificativ asupra unui număr mare de cetățeni români. Valentin Ștefan, care ocupă funcția de director al Poștei Române, a comunicat public că pensionarii din anumite județe ar putea fi afectați de întârzieri în primirea pensiilor.

Este programată săptămâna viitoare declanșarea grevei poștașilor. Mulți pensionari se îngrijorează cu privire la posibilitatea ca pensiile lor să nu fie livrate la timp în luna aprilie. Valentin Ștefan a explicat că este posibil să apară întârzieri de câteva zile în anumite orașe.

,,Cu siguranță vom respecta înțelegerea cu Ministerul Muncii și până la data de 15 aprilie toate pensiile vor fi livrate. Probabil că vor exista anumite dificultăți logistice, dar pe care le vom remedia în câteva zile.

E posibil să existe întârzieri de zile în unele orașe. În proporție de 90% pensiile vor fi livrate la timp în toată țara. Estimăm sau presupunem că în câteva județe din țară vor fi genul ăsta de probleme”, a menționat el, conform b1tv.ro.