Infofinanciar > Vocile afacerilor > Popeyes își extinde rețeaua de restaurante în afara Bucureștiului. Celebrul pui din SUA ajunge la Pitești
Vocile afacerilor

Popeyes își extinde rețeaua de restaurante în afara Bucureștiului. Celebrul pui din SUA ajunge la Pitești

Popeyes, sursa foto: arhiva companiei
Sursa foto: arhiva companiei

La numai doi ani distanță după ce a fost deschis oficial primul restaurant Popeyes în România, brandul care este originar din Louisiana (S.U.A.), vine cu un anunț. Este vorba despre deschiderea unui nou restaurant. Însă, de data aceasta, nu mai este vorba despre București, ci despre pitești.

Astfel Piteștiul este primul oraș din România, în afară de Capitală, unde Popeyes este prezent. Restaurantul va fi inaugurat pe 25 aprilie 2024, odată cu lansarea Argeș Mall, cel mai nou și modern centru comercial din Pitești. Expansiunea Popeyes face parte dintr-un plan mai ambițios al companiei de a se extinde în mai multe zone și orașe din România.

Un proiect ambițios

Expansiunea Popeyes în afara Capitalei face parte dintr-un plan mai ambițios al companiei de a se extinde în mai multe zone și orașe din România.

”Deschiderea primului restaurant Popeyes din afara Bucureștiului face parte dintr-un plan de dezvoltare amplu pentru anul 2024 în România, plan despre care vom vorbi mai multe în săptămânile care urmează. Până atunci, ne concentrăm toate eforturile pe noul nostru restaurant din Argeș Mall, alături de care ne bucurăm să fim alături încă de la inaugurarea centrului comercial. Suntem convinși că piteștenii vor aprecia aromele unice ale puiului din Louisiana, așa cum s-a întâmplat deja în București”, a declarat Jakub Aleksandrowicz, director de marketing Popeyes CEE.

Puiul Popeyes provine 100% din România4

Pe 25 aprilie piteștenii, dar și ceilalți locuitori din Argeș vor descoperi puiul suculent, crocant și bine condimentat de la Popeyes, astfel că la deschidere, toți cei care vor trece pragul Argeș Mall se vor putea bucura de preparate clasice, precum renumitul Sandviș cu Pui, Cartofi Cajun, Pui a la Popeyes, Aripioare Picante sau Fâșii din Piept de Pui, alături de sosurile renumite, precum NOLA, Bayou Buffalo, Bold BBQ și Mardi Gras. Desigur, produsele pot fi comandate atât în varianta picantă, cât și în cea nepicantă. Puiul folosit în restaurantele Popeyes din țară provine 100% din România.

Pe lângă produsele delicioase, în ziua deschiderii piteștenii vor avea parte și de o serie de surprize, precum un band live care va aduce vibe-ul din New Orleans direct în Pitești totul pentru a intra cât mai bine în atmosfera brandului și a-l descoperi așa cum este, plin de energie și bucurie. În plus, vor exista și concursuri cu premii speciale și multe alte surprize.

Preparare unică

Produsele Popeyes se deosebesc prin felul unic de preparare a puiului, marinat timp de 12 ore și trecut printr-un blend de condimente Cajun, care definește stilul puiului preparat în Louisiana.

Fiecare bucată de pui este bătută manual și prăjită la temperatura perfectă pentru a-i da acea textură tipică puiului Popeyes: crocantă la exterior și suculentă în interior.

Despre puiul din Louisiana

Fondată în New Orleans, Louisiana, SUA în 1972, Popeyes® are peste 50 de ani de istorie și tradiție culinară. Popeyes® se distinge printr-un meniu Cajun în stil Louisiana, care include pui picant, sandvișuri cu pui, mâncăruri de pui și alte produse regionale.

Pasiunea pentru moștenirea sa din Louisiana și pentru mâncărurile aromate în stil cajun au permis brandului Popeyes® să devină unul dintre cele mai mari restaurante cu preparate din carne de pui din lume, cu peste 4.200 de restaurante în SUA și în întreaga lume, se arată într-un comunicat de presă.