Infofinanciar > Info > Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila este sigur! Anunțul făcut de CNAIR
Info

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila este sigur! Anunțul făcut de CNAIR

CNAIR Sursa foto PSnews
Sursa foto: arhiva companiei

Conform unor informații transmise de CNAIR, cei care circulă pe podul suspendat peste Dunăre de la Brăila nu au de ce să se teamă. Siguranța acestora „nu este pusă în pericol absolut deloc”. Contractul acestor lucrări nu a fost finalizat.Având acest lucru în vedere, recepția lucrărilor nu se va face decât după ce toate standardele de calitate vor fi îndeplinite.

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au transmis mai multe informații. Acestea sunt legate de situația derulării contractului pentru proiectarea și construcția Podului Suspendat peste Dunăre de la Brăila. În plus, aceștia neagă lucrurile care s-au vehiculat recent. Acestea fac referire la siguranța podului.

„Siguranța celor care circulă pe pod nu este pusă în pericol absolut deloc. Contractul nu este finalizat, iar recepția lucrărilor se va face doar după îndeplinirea tuturor standardelor de calitate stipulate în contract. Contractul cu antreprenorul WeBuild este în întârziere din cauza mobilizării deficitare a acestuia”, este mesajul reprezentanților CNAIR, dintr-un comunicat de presă, conform adevarul.ro