Infofinanciar > Info > PNL reacționează la declarațiile primarului Sectorului 1. Acuzații la adresa lui Clotilde Armand
Info

PNL reacționează la declarațiile primarului Sectorului 1. Acuzații la adresa lui Clotilde Armand

PNL reacționează la declarația primarului Clotilde Armand
Sursa foto: mediafax.ro

Joi, 7 martie, PNL Sector 1 a reacționat la declarațiile primarului Clotilde Armand, care a anunțat închiderea Primăriei Sectorului 1 din cauza lipsei de fonduri. Susține că banii au fost transferați către Catedrala Neamului de către consilierii locali PNL-PSD.

Președintele PNL Sector 1, George Tuță contrazice acuzațiile. A acuzat-o pe Clotilde Armand de minciună. A invitat-o la o dezbatere în ședința Consiliului Local. El menționează că extrasul de cont al Primăriei Sectorului 1 indică suma de 4 milioane de lei pentru bunuri și servicii pe anul curent. Plățile efectuate până la 29 februarie, adică facturile plătite efectiv, se ridicau la 1,857 milioane de lei.

,,Primărița Armand blochează voit funcționarea Primăriei în timp ce școlile sunt lăsate fără pază. Banii sunt risipiți pe amenzi plătite pentru incompetența echipei sale. De fapt, doamna Armand face scandal pentru a acoperi lucrurile extrem de grave care se întâmplă în sector. Din cauza incompetenței și nepăsării administrației Armand, copiii din școlile Sectorului 1 sunt puși zilnic în pericol prin lipsă de pază suficientă și lipsă de răspuns la solicitările și nevoile concrete”, transmite PNL secto 1, conform b1tv.ro.