Infofinanciar > Info > Plouă cu bani peste Ilie Năstase! Fostul nr. 1 ATP a opținut o sumă uriașă pe apartamentul din Mamaia
Info

Plouă cu bani peste Ilie Năstase! Fostul nr. 1 ATP a opținut o sumă uriașă pe apartamentul din Mamaia

ilie-nastase
sursă foto: romaniatv.net

Ilie Năstase are parte de întorsuri de situație în ultima vreme. Acesta și-a vândut apartamentul din Mamaia din complexul rezidențial „Caelia” după ce a fost ecavuat de prietenul său, Ion Țiriac, din locuința pe care o avea „Stejarii”. Năstase a găsit un cumpărător pentru această locuință de pe litoralul românes și ar fi încasat o sumă de peste 250.000 de euro.

Apartamentul din complexul rezidențial „Caelia” a fost scos la vânzare în urmă cu câteva luni, scrie ProSport. Iar acum, Ilie Năstase a reușit să-l vândă cu o sumă uriașă. Conform unor estimări de piața imobiliară, un astfel de apartament cu două camere ajunge să coste peste 250.000 de euro.

Ilie Năstase deținea această proprietate încă de la finalizarea întregii construcții. Fostul sportiv de talie internațională și-a dorit un astfel de apartament încă de la momentul în care omul de afaceri Viorel Păunescu a terminat această locație exclusivistă de pe litoralul românesc, adică complexul „Caelia”, aflat în stațiunea Mamaia.

Ilie Năstase acționează pe piața imobiliară

Nu ar fi prima astfel de tranzacție pe care o face fostul sportiv în ultima perioadă în domeniul imobiliarelor. Este vorba despre o altă locuinţă pe care Ilie Năstase a vândut-o în urmă cu mai bine de doi ani și jumătate, de data aceasta în capitală. O vilă din București, amplasată nu departe de sediul televiziunii publice a fost vândută atunci de Ilie Năstase, iar în prezent a fost transformată în reședința unui ambasador străin în românia.

Din sursele din presă reiese faptul că, prețul de vânzare al imobilului din capitală a fost de aproape două milioane de euro.

„Meciul” de business dintre Țiriac și Năstase

Miliardarul Ion Țiriac l-a evacuat pe prietenul său Ilie Năstase din complexul „Stejarii” de pe litoralul românesc, unde locuia într-un apartament pentru care n-ar mai fi plătit chiria de doi ani de zile. La începutul acestei luni, contractul de închiriere al fostului tenismen a expirat, iar reprezentanţii complexului au declarat că n-au mai fost de acord cu prelungirea acestuia. După acest incident, Ilie Năstase s-a mutat într-un bloc din zona Grădinii Zoologice, de la marginea Bucureștiului, tot cu chirie.

”A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, a reacționat, în mod scurt și sec, Ilie Năstase pentru jurnaliștii de la prosport.ro. Cunoscutul sportiv și om de afaceri se mutase în apartamentul din complexul „Stejarii”, al lui Ion Țiriac, după ce vânduse casa din zona „Primăverii”.