Infofinanciar > Info > Piedone, un nou mesaj de după gratii! „Planurile noastre nu vor putea fi spulberate de orci”
Info

Piedone, un nou mesaj de după gratii! „Planurile noastre nu vor putea fi spulberate de orci”

Piedone își încearcă norocul la Primăria Capitalei
Credit imagine: protv.ro

Fostul primar al Sectorului 5 a transmis un nou mesaj de după gratii. Se pare că acesta a început să simtă povara închisorii și încearcă să stea conectat cu cetățenii Sectorului pe care l-a condus.

Piedone a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare în urma deciziei din dosarul “Colectiv”.

„Scrisoare pentru oamenii calzi și buni din Sectorul 5, Vă port în suflet, clipă de clipă. Mi-e dor de VOI… Mi-e dor de clătitele și de gogoșile pufoase pe care prietenele mele din cartiere mi le ofereau în fața blocurilor…
Mi-e dor de discuțiile noastre… Mi-e foarte dor… Dar calendarul își vede de ale sale și cerne. Și timp și zile și viață… Cu voia lui Dumnezeu și cu dragostea voastră, poate ne vom revedea mai curând decât speră orcii.
Până atunci, vă doresc sănătate și belsug în case! Aveți grijă de voi pentru că sunteți minunați!
Și să nu vă fie teamă pentru planurile noastre toate! Nu vor putea fi spulberate de orci!

Discut mai mereu cu fiul meu Vlad ! ❤️ El, tânărul și bunul meu Vlad, a rămas stâlpul familiei noastre! Are 32 de ani. E copt, pentru că s-a copt lângă mine! ? Ața că știe exact ce mi-am dorit pentru comunitatea noastră!  Și cu sprijinul VOSTRU, Vlad va face tot ceea ce este nevoie și tot ceea ce trebuie pentru ca imposibilul să devină posibil în Sectorul 5!
Orcii nu vor mai pune ghearele murdare pe această bucată de țară! De doi ani, aici în 5 decide doar comunitatea, iar banul public se cheltuie exclusiv pentru nevoile comunității! Pentru orci… nu mai sunt bani publici de supt!”, este mesajul postat de Piedone.

În continuare, fostul primar îi îndeamnă pe cetățenii Sectorului 5 să îi scrie pe adresa penitenciarului.

Mesaj înduioșător din partea fiului său

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj, joi, într-o postare pe Facebook, după ce tatăl său a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv.

„Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?

Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate!

Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești!

Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!

Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”, este mesajul transmis de Vlad Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.