Info

Parteneriat strategic pe piața locală între un fintech și un operator de pariuri sportive

Superbet Sursa foto Arhiva companiei
Superbet, Sursa foto: Arhiva companiei

Superbet Group apasă accelerația în materie de digitalizare a întregului model de business și face un pas important în rafinarea sistemului său omnichannel prin parteneriatul cu fintech-ul OKTO. Jucătorii își pot alimenta contul online într-un mod rapid, eficient și sigur, utilizând rețeaua fintech-ului, care cuprinde peste 25.000 de puncte de vânzare.

Se digitalizează și retailul. Superbet Group, cel mai important operator de pariuri sportive din România și compania de gaming cu cea mai rapidă creștere din Europa Centrală și de Est, își anunță parteneriatul strategic cu OKTO, fintech-ul specializat în soluții de plată fără numerar. Prin intermediul acestui parteneriat, utilizatorii Superbet din mediul online obțin accesul rapid la OKTO.CASH, o soluție de plăți care a rezultat în urma integrării platformei OKTO cu sistemul de plăți alternative dezvoltat de compania canadiană Nuvei. Astfel, clienții Superbet își pot alimenta contul online într-un mod rapid, eficient și sigur, utilizând rețeaua OKTO, care cuprinde peste 25.000 de puncte de vânzare. OKTO este o companie globală care oferă o platformă de plăți digitale pentru industrii precum cele de divertisment, agrement și jocuri de noroc.

Parteneriatul face parte din strategia de digitalizare a grupului Superbet, implementată inclusiv în segmentul de retail. Scopul este de a aduce mai mult confort, siguranță și securitate printr-un serviciu avansat de plată fără numerar.

“Inovația face parte din AND-ul Superbet. De aceea, este foarte important pentru noi să putem lucra cu specialiști care înțeleg mecanismele complicate ale industriei de gaming și care utilizează tehnologii avansate pentru a oferi cele mai bune soluții de plată pentru clienții noștri”, a declarat Luca Giancola, Șef al Departamentului Antifraudă și Plăți al Superbet Group, referindu-se în primul rând la beneficiile metodelor de plăți alternative.

Digitalizarea plăților este o cerință a consumatorilor moderni, iar OKTO le oferă clienților Superbet posibilitatea de a tranzacționa între mai multe puncte de contact, în siguranță și unificat. “Pentru OKTO, parteneriatul cu Superbet reprezintă și o puternică legitimare venită din partea unei companii a cărei viziune globală este susținută de grupul american Blackstone, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din lume”, apreciază Simon Dorsen, Director Comercial OKTO.

Aplicația OKTO este complementară strategiei de digitalizare a grupului, susținând totodată eforturile privind jocul responsabil și respectarea tuturor prevederilor legale impuse de reglementatorii pieței de profil din țările în care brandurile Superbet sunt prezente, în formularea lui Directorului Retail și Operațiuni Multichannel pentru România, Ciprian Lazăr.