Infofinanciar > Info > Parteneriat între Poșta Română și Auchan! Cozile de la poștă pot fi înlocuite de acum cu sesiuni de cumpărături
Info

Parteneriat între Poșta Română și Auchan! Cozile de la poștă pot fi înlocuite de acum cu sesiuni de cumpărături

sursa m.zf.ro
sursa m.zf.ro

Poșta Română, în parteneriat cu Auchan Retail România, a încheiat o înțelegere prin care în incita oficiilor poștale din țară se pot vinde produse alimentare și nealimentare. Proiectul începe cu o etapă pilot în Pitești care are puse la dispoziție 4 oficii, anunță compania.

Gama pusă la dispoziție va fi formată din aproximativ 150 de produse și este expusă pe o suprafață de vânzare de 10-12 mp în incinta oficiilor poștale. Clienții vor putea găsi aici produse de băcănie, dulciuri, băuturi, snacks-uri, dar și o selecție de articole nealimentare.

Poșta Română are o rețea de 5.500 de oficii poștale.

„Prin acest proiect vrem să deschidem o nouă perspectivă asupra pieței, este vorba despre diversificarea plajei de servicii oferite clienților noștri. Spațiu în care aceștia vor accesa serviciile clasice, de astăzi, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare și nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor”, a declarat Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, Valentin Ștefan

În funcție de cât de bine va decurge proiectul-pilot din Pitești se va decide ulterior dacă cele două companii se vor extindere la scară largă. Se propune apoi ca proiectul să acopere, treptat, cât mai multe oficii poștale din România. „În cadrul etapei pilot vom testa și evalua o selecție de gamă de ultra-proximitate adaptată specificului oficiilor poștale”, susține Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România. 

Auchan România are în portofoliu 223 magazine, dar nu se oprește aici

Auchan se declară specialistul alimentar cu cele mai largi game și prețuri mici, prin care susține puterea de cumpărare a românilor și afirmă rolul de a selecționa și a concepe cele mai bune game de produse, conform nevoilor clienților și tendințelor de consum. Auchan este un retailer cu tradiție, din 1961, care se adaptează într-o lume aflată în schimbare și care vine în întâmpinarea consumatorilor tot mai interesați de o alimentație sănătoasă. Este un comerciant care își cunoaște clienții și care îmbină avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice, pentru a propune o experiență unică. Auchan își transformă spațiile în zone de experiențe pentru clienți, astfel încât fiecare vizită să fie facilă și surprinzătoare.