Infofinanciar > Info > Nicusor Dan pus la zid de Ciolacu! „Să-şi dea demisia, depăşit total de această funcţie”
Info

Nicusor Dan pus la zid de Ciolacu! „Să-şi dea demisia, depăşit total de această funcţie”

Nicușor Dan
Credit imagine: wowbiz.ro

Scandalul din București continuă. De la începerea controalelor Autoritătii Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) care au vizat flota STB, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan a fost “bombardat” din toate părțile.

Inclusiv liderul Partidului Social Democrat a făcut o declarație în care îl pune la zid pe primarul general al Bucureștiului.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că ar fi mai bine ca primarul Capitalei, Nicuşor Dan, să-şi dea demisia, menţionând că acesta este ‘depăşit total’ de această funcţie şi în acest fel „va scăpa de tortura de a-şi duce la îndeplinire” atribuţiile.

Întrebat în legătură cu nemulţumirile exprimate de Nicuşor Dan privind acţiunile Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Ciolacu a spus: „Să-şi dea demisia cel mai bine şi scapă şi bucureştenii şi scapă şi Nicuşor Dan de tortura de a-şi duce la îndeplinire funcţia de primar al Bucureştiului”.

„E depăşit total de această funcţie şi de atribuţiile şi de calitatea”, a adăugat Marcel Ciolacu.

ANPC vs Nicușor Dan

Luni, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a acuzat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) că încearcă să blocheze transportul în comun, susţinând că această instituţie a devenit „noua bâtă a PSD în Bucureşti”.

„Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reuşit sindicatul politic acum câteva luni – să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală. ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, şi asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, ameninţă cu închiderea de spitale şi pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulaţie a mai multor troleibuze şi tramvaie (anunţ făcut chiar azi)”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Inspectorii ANPC au reluat controlul la STB şi, după ce au verificat peste 700 de autobuze, troleibuze şi tramvaie, au scos temporar din circulaţie peste 80 dintre ele. Această măsură este în vigoare până în momentul în care mijloacele de transport respective vor fi aduse într-o stare care să respecte normele imouse.