Infofinanciar > Info > Nicolae Ciucă pune piciorul în prag. „Nu voi permite și aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul la dispoziție”
Info

Nicolae Ciucă pune piciorul în prag. „Nu voi permite și aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul la dispoziție”

Nicolae Ciucă
Sursa foto: arhiva companiei

Nicolae Ciucă, șeful Senatului, a transmis marți, 21 mai, un mesaj cu privire la politicienii români. Conform acestuia, politicienii de la noi din țară „şi-au făcut un obicei din a câştiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie”. A transmis și că nu va aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul existent.

„În aceste zile, când călătoresc prin ţară, primesc deseori întrebări legate de posibile acţiuni populiste ale unor politicieni în perioada electorală. Înţeleg aceste îngrijorări.

Politicienii din România şi-au făcut un obicei din a câştiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie cu idei nesăbuite şi cheltuind banii statului. Din punctul meu de vedere, nu asta e modalitatea prin care ne servim ţara”, a declarat Nicolae Ciucă. Mesajul a fost transmis oficialul pe pagina sa de socializare Facebook.

Un alt aspect menționat de acesta este că și el și PNL se vor asigura că „bugetul servește intereselor oamenilor. Nu obiectivelor egoiste ale politicienilor”, conform agerpres.ro