Infofinanciar > Info > Nicolae Ciucă și participarea sa la alegerile prezidențiale. Declarațiile liderului PNL
Info

Nicolae Ciucă și participarea sa la alegerile prezidențiale. Declarațiile liderului PNL

Nicolae-Ciuca, Sursa foto: news agency
Sursa foto: Arhiva companiei

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, susține că este încă devreme pentru a se pronunța privind candidatura sa la prezidențiale. Cu toate acestea, el subliniază faptul că PSD și PNL ar trebui să aibă fiecare propriul candidat.

„Eu, personal, mizez că, înainte de a face publică o astfel de decizie, trebuie să am convingerea că partidul este cel care vine să susţină – conducerea executivă, liderii de filială şi activul de partid” a declarat Ciucă.

„Cred că, în momentul de faţă, este nevoie ca fiecare dintre cele două partide să vină cu propriul candidat. Pentru că vorbim despre cea mai reprezentativă funcţie în statul român. Vorbim despre persoana care primeşte cel mai mare vot de încredere din partea cetăţenilor români şi există, totuşi, oricât de mult am vrea noi să vorbim despre această coaliţie şi beneficiile unei guvernări stabile, există hardcore-ul votanţilor, şi de o parte şi de cealaltă, care cu certitudine nu se vor duce să voteze un candidat comun (…)” a continuat liderul PNL, potrivit Antena3 CNN.