Infofinanciar > Vocile afacerilor > Monica Munteanu, despre succesul în managerierea vedetelor: „Urmează să dezvoltăm și o divizie de microinfluencers”
Vocile afacerilor

Monica Munteanu, despre succesul în managerierea vedetelor: „Urmează să dezvoltăm și o divizie de microinfluencers”

Monica Munteanu, despre succesul în managerierea vedetelor: „Urmează să dezvoltăm și o divizie de microinfluencers”
sursa foto arhiva personala

Monica Munteanu este una dintre cele mai de succes femei când vine vorba despre management al talentelor. Acesta are în palmares peste 40 de influenceri și sute de campanii de succes în ultimii ani.

Pentru anul 2022 aceasta se poate lăuda cu una dintre cele mai iubite campanii televizate pentru magazinul Mega Image. „Cel mai de succes proiect implementat în 2022 de compania noastră a fost campania tv și digital pentru Mega Image, care l-a avut ca element central pe Mihai Bendeac. Toate proiectele noastre sunt frumoase pentru noi, dar acesta a avut un impact foarte pozitiv și o notă specială”, ne dezvăluie Monica.

Rod Stewart pe scena din Piața Constituției

Poate mulți dintre voi ați fost la concert sau ați dorit să ajungeți în data de 23 septembrie 2018 pentru a-l asculta pe Rod Stewart, însă cu siguranță nu mulți cunoașteți faptul că Monica Munteanu a fost cea care a reușit să facă acest concert posibil prin compania în care lucrează. Ea spunându-ne că acest eveniment a fost cel mai important proiect realizat de ea în cariera de manager. 

Pentru anul 2023 aceasta ne pregătește numeroase proiecte pe care unii dintre noi deja le așteptăm. Este vorba despre festivalul Neversea, acolo unde Monica Munteanu ne dezvăluie că „avem pe scena mai mulți artiști din portofoliu, printre care Nicole Cherry și Ștefania. De asemenea, Mihai Bendeac pregătește o nouă carte și intră în industria filmului cu cel puțin două filme. Urmează sa dezvoltăm și o divizie de microinfluencers.”

Pentru un tânăr care este la început de drum, acesta oferă câteva din secretele care pe ea au condus-o la acest succes. „Să-și seteze valorile cu care pleacă la drum foarte bine. Să le păstreze pe parcurs indiferent de greutăți. Să-și cultive empatia, căci ea stă la baza tuturor formelor de relaționare umană, de business sau personală” spune Monica Munteanu. 

Acest domeniu este într-o continuă mișcare, așadar, oamenii care doresc să-l practice trebuie să știe cum să țină pasul. „Evoluția foarte rapidă a tehnologiei va aduce cele mai importante schimbări. Cred că domeniul în care activez în mod principal este nou și se va mai transforma, nu are o formă finală. Influencers marketing este new media, încă îi spunem NEW si va mai dura ca acest domeniu să se stabilizeze, dar majoritatea schimbărilor vor fi generate de accesul din ce in ce mai performant la date si evoluția tehnologiei” preconizează Monica.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.