Infofinanciar > Lumea la zi > Meghan Markle a solicitat o întrevedere cu Regele Charles! Ce spune limbajul trupului de la funeraliile regale?
Lumea la zi

Meghan Markle a solicitat o întrevedere cu Regele Charles! Ce spune limbajul trupului de la funeraliile regale?

sursa foto marca.com
sursa foto marca.com

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată luni de familia regală în cadrul ceremoniei de la Westminster Abbey, urmată de o înmormântare la capela St. George’s Chapel din incinta castelului Windsor. Prințul Harry a părut „prins între două lumi” în timp ce stătea în spatele tatălui său, regele Charles al III-lea, la funeraliile reginei

Funeraliile de stat au marcat punctul culminant al celor 10 zile de doliu purtate în onoarea Majestății Sale în urma decesului său pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

La ceremonia reginei au participat demnitari din întreaga lume, inclusiv președintele Joe Biden și prima doamnă Jill Biden, dar membrii familiei regale (actuali și foști) au fost urmăriți cu un ochi strict, deoarece experții în limbajul corpului au dezvăluit că Meghan Markle a dat semne de „deconectare” față de Familia Regală.

Meghan se uita în jos pentru că simte dezaprobarea și nu era în elementul ei

Psihoterapeutul și expertul în comportamentul uman, Dr. Robi Ludwig a explicat pentru Fox News Digital că Meghan părea a fi într-o stare de disconfort, ba chiar că a folosit ținuta sa pentru a se apăra de privirile oamenilor, purtând o pălărie neagră supradimensionată pentru a o ajuta să se deconecteze complet de la evenimentul sumbru.

Prințul Harry și Meghan au ieșit din aria Familiei Regale în 2020 și s-au mutat în Statele Unite din cauza a ceea ce au descris ca fiind intruziunea și comportamentul rasist al presei britanice față de familia lor.

S-au întors de puține ori în Regatul Unit, dar cel mai recent eveniment la care au participat a fost Jubileul de Platină al reginei din iunie, când au fost prezenți pentru o singură obligație regală în timpul evenimentului de cinci zile, înainte de a sărbători prima aniversare a fiicei sale, Lilibet, la Frogmore Cottage.

În timp ce ducesa de Sussex aștepta să fie așezată, ea își ținea mâinile strânse, indicând că „este închisă în mediul ei și încearcă să se consoleze în același timp”. Ludwig a adăugat: „Nu cred că asta este ceea ce a anticipat. Meghan Markle nu a luat în considerare cauza și efectul acțiunilor sale și modul în care acest lucru ar putea să o afecteze”.

Într-o imagine de la ceremonia suveranului de la Westminster Abbey, Ludwig a descris natura protectoare a prințului Harry față de soția sa, în timp ce părea să o consoleze. „Harry trebuie să se concentreze asupra soției sale, lucru indicat de limbajul corpului său de a-i ține mâna și de a se apleca spre ea”, a spus Ludwig.

„Meghan folosește pălăria pentru a se ascunde, un stil de prezentare foarte diferit de cel pe care l-a afișat în trecut. Ea se uită în jos pentru că simte dezaprobarea și nu este în elementul ei”. Deși este posibil ca Markle să fi simțit „dezaprobarea”, un expert regal a declarat anterior pentru Fox News Digital că Markle s-a descurcat „foarte bine” în ultima săptămână.

„Ea nu a părut că încearcă să vină și să se amestece în ceva. Practic, a mers și a făcut tot ce a fost necesar”, a declarat expertul regal Duncan Larcombe.

Contesa a cerut o audiență privată cu regele Charles

De asemenea, a apărut un zvon vehiculat de Neil Sean, corespondent pentru NBC News, cum că a aflat de la o „sursă sigură” că fosta actriță ar fi trimis o scrisoare oficială prin care cere o conversație privată cu regele, fără ca prințul Harry să fie prezent. Acest lucru este destul de neobișnuit, deoarece la fiecare întâlnire a familiei regale organizată pentru a discuta planurile de viață ale ducilor de Sussex au participat Charles, Harry și William, cu sau fără regină, dar Meghan a fost întotdeauna exclusă.

„Este o mișcare foarte îndrăzneață din partea ei”, a spus comentatorul. „Ar fi o bună ocazie de a explica motivele din spatele acțiunilor și deciziilor lor din ultimii doi ani. (…) Orice ai crede despre ea, hotărârea ei este admirabilă”. Nu este clar dacă scrisoarea a fost într-adevăr trimisă și dacă a avut un răspuns, conform La Repubblica.

Prințul Harry a fost așezat în spatele tatălui său, regele Charles al III-lea, și al reginei consoarte, Camilla. Prințul William și Kate Middleton au fost poziționați pe partea opusă a rândului, alături de cei doi copii mai mari ai lor, prințul George, în vârstă de 9 ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani.

„Harry pare trist și ne putem imagina că se simte ca un om între două lumi”, a declarat Ludwig. „A renunțat la multe și fața lui contemplativă arată durerea pentru tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul anilor. Nu cred că Harry a anticipat vreodată că acțiunile sale vor provoca un astfel de conflict de durată. Dacă regina a fost ancora lui în familie, și asta s-a pierdut”.

În timp ce pleca de la înmormântare, Meghan a mers în spatele reginei consort Camilla, a prințului George, a prințesei Charlotte, a lui Kate Middleton și a lui Sophie, contesa de Wessex.

Ludwig a spus că poziția lui Markle a ieșit în evidență deoarece a existat o „sincronizare” cu familia regală, în timp ce ea era încă „solemnă, dar privind înainte, indicând o prezență în acel moment”.

Ea a adăugat: „Meghan, cu capul înclinat în jos, acoperindu-și fața, indicând sentimente de rușine și victimizare. Se simte că este supărată și incomodă. Limbajul ei corporal indică o deconectare cu ceilalți membri ai familiei și un disconfort cu statutul ei actual în rândul membrilor familiei regale care lucrează. Ea simte cu siguranță răceala și se simte foarte inconfortabil din această cauză.”

Harry și Meghan par a fi ca doi magneți atrași unul de celălalt

Ducele și ducesa de Sussex au rămas aproape unul de celălalt pe parcursul celor 10 zile de doliu și au fost văzuți de mai multe ori ținându-se de mână în timp ce salutau persoanele în doliu sau participau la angajamente în onoarea reginei, o mișcare puțin probabilă pentru membrii activi ai familiei regale.

„După cum am văzut pe parcursul acestei înmormântări, Harry și Meghan rămân în mod constant aproape și se ating ori de câte ori este posibil – par a fi ca doi magneți atrași unul de celălalt”, a declarat expertul în limbajul corpului Tonya Reiman.

Ea a remarcat diferențele dintre frați, deoarece Harry părea șocat, în timp ce William părea emoționat pe tot parcursul procedurilor. „Pe tot parcursul ceremoniei, se putea vedea clar că, deși William era imaginea a ceea ce trebuie să transmită familia regală, era clar emoționat”, a spus Reiman.

„Acesta este un moment în care se vede adevărata durere pe fața lui William. Observați sprâncenele care se ridică și se adună, liniile care coboară între ochii lui și durerea demonstrată de anxietatea din fruntea lui.”

Reiman a fost de acord că Prințesa de Wales a avut o prestanță cu adevărat regală, spunând: „Nu știm ce simte cu adevărat cu voalul de pe față, cu postura corectă și cu brațele lăsate jos lângă corp. Ea este imaginea unei femei care trebuie să fie puternică și care se controlează pe deplin”. Ea a adăugat: „Kate arată atât de regală. Ea a intrat în rolul de Prințesă de Wales fără probleme. Este foarte ușor de înțeles de ce William s-a îndrăgostit de ea. Nu putea fi mai potrivită pentru acest rol și nici mai caldă ca mamă.”

Expertul regal Shannon Spence a considerat că distanța față de ducesa de Sussex era „de așteptat”, după ani de zile de tulburări din interiorul familiei.