Infofinanciar > Lumea la zi > Ce o așteaptă pe Maia Sandu la realegere? Dodon nu-i dă nicio șansă
Lumea la zi

Ce o așteaptă pe Maia Sandu la realegere? Dodon nu-i dă nicio șansă

maia sandu igor dodon (sursă foto: newsweek)
sursă foto: arhiva companiei

Chiar dacă nu mai este președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a rămas o voce pregnantă în ceea ce înseamnă politica țării. Acesta adesea vine cu critici la adresa actualului lider de la Chișnău, Maia Sandu. Așa s-a întâmplat și recent, când Dodon a transmis un mesaj despre alegerile prezidențiale din Republica Moldova de la sfârșit de 2024.

Igor Dodon spune că nu-i dă nicio șansă de reușită în alegeri actualului președinte Maia Sandu. Mesajul acestuia a fost transmis pe platforma Telegram. „Obiectivul nostru numărul 1 este să salvăm țara de Maia Sandu, iar ea va pierde aceste alegeri, sunt convins de acest fapt”, a scris fostul lider de la Chișinău.

Mai departe, Dodon a menționat că la aceste alegeri el nu va candida. În schimb, îl va susțne pe candidatul opoziției. Într-o declarație anterioară, politicianul veniseră cu acuzații la adresa Maiei Sandu. Menționa faptul că președintele în funcție nu va duce Republica Moldova spre aderarea la UE, căci în țară nu ar exista democrație, scrie stiripesurse.ro.