Infofinanciar > Info > Mai mergem la mall de Paște? Care va fi programul centrelor comerciale de sărbători
Info

Mai mergem la mall de Paște? Care va fi programul centrelor comerciale de sărbători

sursa foto dreamstime
Sursa foto: dreamstime

După ce au luat masa, mulți dintre români simt nevoia să facă o plimbare, și asta se întâmpla și de Paște. Pentru majoritatea care se va îndrepta către mall-uri, comercianții și-au publicat programul cu câteva zile înainte, încât să nu se creeze situații mai puțin plăcute.

Comercianții au stabilit un program special pentru zilele următoare, și astfel de datele de 14 aprilie, 16 aprilie și 17 aprilie, centrele comerciale vor funcționa după un alt program față de cel cunoscut. 

Cum arată orarul celor mai mari mall-uri din Capitală 

Singurul centru comercial care va rămâne deschis în perioada în ziua de Paște este AFI Palace Cotroceni. Programul său va fi însă mai scurt, făcut cu gândul ca angajații să poată să ia masa în familie. 

În acest caz, AFI Palace Cotroceni își va deschide ușile la ora 14:00 în data de 16 aprilie. Pe 14, 15 și 17 programul se va desfășura normal, iar supermarketul din cadrul centrului comercial va funcționa și el cu după un program special: pe data de 15 aprilie se va închide mai devreme, la ora 20:00, iar pe 16 este închis. 

Mega Mall va funcționa doar pe 15 și 17 aprilie. Pe data de 15, cu un program scurtat, de la 10:00 la 19:00, iar pe 17 program normal. 

În Mega Mall va fi disponibil și programul de cinematografe în perioada Paștelui. Sâmbătă cinematograful va funcționa între orele 10:30 și 16:30, în ziua de Paște de la 14:30 la 23:05 și luni, 17 aprilie Cinema City va funcționa la program normal. 

 Pe 13 și 14 aprilie 2023, mall-ul ParkLake din sectorul 3 al Capitalei va avea program obișnuit. Pe 15 aprilie însă, magazinele, restaurantele și cafenelele se vor închide la 20:00, în timp ce activitatea World Class și Cinema City se va opri la 16:00. 

De Paște, în prima zi, centrul comercial va fi închis. În a doua zi, ParkLake își va deschide ușile și va avea program obișnuit. Excepție fac magazinul Carrefour, care se va închide la 22:00, și World Class, care își termină programul la ora 20:00. 

Și în celelalte județe ale țării centrele comerciale au program special 

În Iulius Mall în Cluj, pe 14 aprilie centrul comercial funcționează la program normal, iar sâmbătă va avea program scurt, de la 10:00 la 18:00. 

În ziua de Paște mall-ul va fi închis, iar de luni se revine la program normal. 

La Cinema City Iulius Mall Cluj, puteți merge sâmbătă, de la ora 10.30 până la 16.00. Duminică, cinematograful este închis, dar de luni vă puteți bucura de cele mai noi pelicule, difuzate conform programului obișnuit, potrivit Antena1. 

Nici în Timișoara lucrurile nu stau altfel. Shopping City Timișoara va avea program scurt pe data de 15 aprilie, iar ușile se vor închide la ora 18:00, pe 16 aprilie va fi închis și mai apoi, din a doua zi de Paște, programul va reveni la normal. 

Același program îl are si centrul comercial Vivo din Pitești, astfel în ziua de Paște va fi închis, și pe data de 15 va funcționa la program scurt, până la 18:00. 

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.