Infofinanciar > Info > Luna mai vine cu temperaturi generoase. Se simte apropierea sezonului estival
Info

Luna mai vine cu temperaturi generoase. Se simte apropierea sezonului estival

Luna mai vine cu temperaturi generoase
sursă foto: WowBiz.ro

În minivacanța de la începutul lunii mai, vremea se anunță generoasă în ceea ce privește temperaturile, marcând trecerea către sezonul estival. Precipitațiile vor fi rare, cu excepția zilelor de vineri, 3 mai, și la sfârșitul lunii, între 29 și 31 mai, când sunt prognozate furtuni și descărcări electrice.

Pentru perioada 1-6 mai 2024, se prognozează temperaturi ridicate, cu aproximativ 23 de grade Celsius pe 1 mai (miercuri). În zilele următoare, temperaturile vor oscila între 19 și 22 de grade Celsius (joi, vineri, sâmbătă și duminică), cu o ușoară scădere la 19 grade Celsius în ziua de marți, 6 mai.

În celelalte minivacanțe din 2024, se prevăd condiții meteorologice specifice fiecărei perioade. În intervalul 15-18 august 2024, se așteaptă temperaturi calde, tipice sezonului estival. Nu există detalii specifice despre această perioadă în cadrul prognozei meteorologice.

În perioada 25-29 decembrie 2024, în minivacanța de Crăciun, se anticipă temperaturi mai scăzute, caracteristice sezonului rece. Similar cu minivacanța din mai, nu sunt disponibile detalii specifice despre această perioadă în cadrul prognozei meteorologice.

Este esențial să reținem că prognozele meteorologice pot suferi modificări și actualizări în funcție de evoluția condițiilor atmosferice. Deci este recomandat să verificați informațiile actualizate în mod regulat pentru a vă pregăti corespunzător, conform romaniatv.net.