Infofinanciar > Info > Lucrările de autostradă merg brici! Sorin Grindeanu anunță ce loturi vor mai fi date în circulație
Info

Lucrările de autostradă merg brici! Sorin Grindeanu anunță ce loturi vor mai fi date în circulație

1 miliard de euro o să fie investiți în Portul Constanța
sursă foto: arhiva companiei

Luni, 29 aprilie, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu prezintă situația la zi în legătură cu proiectele de infrastructură la care se lucrează în prezent.

„Evoluție bună pe aproximativ 50 de kilometri din sectorul de Autostradă Ploiești- Buzău (63,25 km)”, transmite Sorin Grindeanu. „Pe Lotul 1 Dumbrava – Mizil (21 km) stadiul fizic al lucrărilor se apropie de 60% și pe Lotul 2 Mizil– Pietroasele (28,35 km) stadiul fizic a depășit 64%. În special constructorii români care lucrează pe cele două loturi sunt foarte bine mobilizați, ceea ce demonstrează că abordează cu seriozitate această construcție”.

Ministrul Transporturilor transmite apoi că pentru Lotul 3 Pietroasele- Municipiul Buzău constructorul turc a început deja lucrările preliminare pentru construcția celor 13,9 km. „În acest moment sunt în diverse stadii de construcție toate cele 13 loturi/tronsoane ale #A7, Ploiești – Pașcani. Până la sfârșitul acestui an, potrivit termenelor contractuale, primele 2 Loturi din Ploiești- Buzău vor fi date în circulație”, notează oficialul pe pagina sa de Facebook.