Infofinanciar > Info > Lovitură de teatru! Elon Musk, acuzat de hărțuire sexuală! Cerere ireală a miliardarului către stewardesă
Info

Lovitură de teatru! Elon Musk, acuzat de hărțuire sexuală! Cerere ireală a miliardarului către stewardesă

Elon Musk, CEO Tesla, Twitter și Space X
Credit imagine: bloomberg.com

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, a fost acuzat că ar fi agresat o stewardesă, în urmă cu șase ani. Multimiliardarul a reacționat, respingând toate acuzațiile aduse și a explicat că ar fi vorba despre un complot politic.

Patronul Tesla şi cel mai bogat om din lume a reacţionat pe Twitter, reţeaua de socializare pe care vrea să o cumpere, în urma unui articol publicat joi.

Publicaţia independentă online The Insider a relatat că grupul aerospaţial al lui Musk, SpaceX, a plătit în 2018, 250.000 de dolari unei femei pentru a renunţa la o plângere legată de un comportament necorespunzător al acestuia.

Antreprenorul în vârstă de 50 de ani este acuzat că, în timp ce primea un masaj de la femeie într-un zbor privat spre Londra, i-ar fi arătat organul genital în erecţie, i-ar fi atins picioarele fără consimţământul ei şi i-ar fi solicitat un act sexual.

Articolul citează în special o femeie care susţine că este o prietenă cu stewardesa.

Complot politic împotriva lui Musk

„Atacurile la adresa mea ar trebui să fie privite printr-o prismă politică – este modul lor (josnic) obişnuit de a face lucrurile”, a scris joi pe Twitter Musk, fără a preciza pe cine vizează.

„O provoc pe această mincinoasă care susţine că prietena ei m-a văzut ‘descoperit’: spune-mi un singur lucru, orice (cicatrice, tatuaje…) care nu este cunoscut public”, a declarat el. „Nu va putea să o facă, pentru că nu s-a întâmplat niciodată”, a adăugat Musk.

Patronul născut în Africa de Sud – cu cetăţenie sud-africană, americană şi canadiană – s-a apropiat recent de republicani, după ce anterior îi susţinuse pe democraţi.

„Uitaţi-vă acum cum îşi desfăşoară campania de trucuri murdare împotriva mea”, a adăugat Musk, a cărui avere este estimată la circa 265 de miliarde de euro.

El şi-a suspendat săptămâna aceasta oferta de preluare a Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari din cauza lipsei de claritate cu privire la conturile false, dar s-a declarat „încă angajat” să finalizeze tranzacţia.’