Infofinanciar > Info > Locuri de muncă vacante la un lanț de magazine! Cât e leafa și ce beneficii au angajații
Info

Locuri de muncă vacante la un lanț de magazine! Cât e leafa și ce beneficii au angajații

Angajare, Sursă foto: Ziarul Amprenta
Sursă foto: Ziarul Amprenta

Lanțul de hipermarketuri Kaufland oferă locuri la concurs în mai multe orașe de peste tot din țară. Angajatorii oferă multiple beneficii pentru angajații lor, pe lângă contractul de muncă pe perioada determinată sau nedeterminată, Kaufland mai oferă și bonuri de masă, dar și multe alte bonusuri. 

Se caută oameni pentru a umple locurile vacante din marile magazine de peste tot din țară, iar posturile vacante sunt diverse. De asemenea, candidații ideali sunt oamenii implicați și pasionați de ceea ce fac. 

Se angajează cu sau fără experiență 

„Suntem o companie dinamică, puternică și corectă. O echipă formată din peste 15.000 de oameni se străduiește zilnic să devină mai bună în ceea ce face.  Dacă și tu ești la fel ca noi, o persoană implicată și pasionată, te invităm să te alături unei echipe construite ca o familie. Fie că ești student sau ai deja experiență, la noi vei găsi locul de muncă pe care ți-l dorești. Pregătit(ă) să îl descoperi?”, sună anunţul Kaufland. 

Principalele categorii pentru care se caută noi angajați în cadrul hipermarketurilor din țară sunt posturile de manipulant de mărfuri, lucrător comercial, manager adjunct de magazin și asistent manager/ proiecte imobiliare. 

Orașele pentru care este nevoie de un surplus de angajați sunt București, Turda și Turnu Măgurele. 

Ce presupun posturile 

Pentru a umple un spațiu vacant pe postul de manipulant de mărfuri, este importat de notat că contractul de muncă va fi pe o perioada nedeterminată, iar salariul brut pornește de la 3.800 de lei, adică 2.260 de lei net. Bonusurile de care puteți beneficia sunt bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale. De asemenea, există posibilitatea transportului gratuit până la depozit. Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară și formare profesională și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională. 

Un lucrător comercial va fi angajat cu un contract de muncă pe perioada nedeterminată. Pachetul salarial pentru acest post pornește de la 3.700 de lei brut, adică aproximativ 2.200 de lei net. Bonusurile de care puteți beneficia sunt bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale. De asemenea, există posibilitatea transportului gratuit până la depozit.

Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară și formare profesională și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională. În plus, angajații beneficiază și de 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului. Numărul de zile va crește odată cu vechimea în companie, potrivit DailyBusiness.

Managerul adjunct de magazin și asistentul manager în proiecte imobiliare Kaufland au aceleași beneficii, însă nu este menționată partea salarială de început.