Vocile afacerilor

Codruț Nicolau, Edenred: „Până acum am emis aproape 900.000 de carduri cu tichete sociale”. Lidl, Kaufland și Penny, pe lista noilor parteneri

Vouchere Sociale de 250 de lei primite pe card, sursă foto playtech
sursă foto playtech

Codruț Nicolau, directorul general al Edenred, companie care s-a ocupat cu emiterea a aproape 900.000 de carduri cu tichete sociale, a vorbit despre campania „Sprijin pentru România”, într-un interviu oferit exclusiv infofinanciar.ro.

Edenred este cel mai mare emitent de carduri cu tichete sociale, spune Codruț Nicolau, directorul general al companiei. El ne-a transmis că echipa sa a făcut eforturi intense pentru a putea livra la timp cardurile, mai ales în contextul în care 14% din populația României face parte din program.

„Suntem bucuroși că am reușit să livrăm toată cantitatea de carduri promise conform planului asumat la începutul proiectului. Până acum am emis aproape 900 de mii de carduri cu tichete sociale. A fost un efort intens într-o perioadă scurtă de timp, dar care merită din plin când ne gândim că 14% din populația României se va bucura de beneficiile programului Sprijin pentru România”, transmite Codruț Nicolau.

Codruț Nicolau, Director General, Edenred România şi Benefit Systems, sursă foto arhiva personală

Codruț Nicolau, Director General, Edenred România şi Benefit Systems, sursă foto arhiva personală

Care sunt regiunile unde Edenred a emis carduri cu tichete sociale

El a explicat faptul că împărțirea cardurilor între cei trei jucători de pe piață s-a realizat în baza unor factori de evaluare stabiliți de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE). „În urma procesului de achiziție publică la care am participat, Edenred a câștigat următoarele regiuni: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman”, explică directorul companiei.

Cardurile cu tichete sociale Edenred pot fi folosite la Kaufland, Penny și Lidl

Pentru a putea face parte din acest program, compania a trebuit să respecte mai multe criterii, cele mai importante dintre ele fiind respectarea termenului de livrare a cardurilor și numărul de magazine în care acestea se vor putea utiliza.

Până săptămâna trecută mai mulți beneficiari ai programului de vouchere de 250 de lei au semnalat faptul că nu puteau folosi cardurile Edenred la anumiți retaileri de pe piață. Codruț Nicolau ne-a explicat faptul că rețeaua de parteneri a companiei conține peste 9.300 de magazine la nivel național, iar lista este constant într-un proces de actualizare.

„Procesul de înrolare a magazinelor este continuu, iar lista este actualizată zilnic. Săptămânal se alătură rețelei peste 100 de comercianți. Dintre marii retaileri, sunt deja în rețeaua Edenred Profi, Cora, Kaufland, Penny și Lidl, urmând să li se alăture alte nume mari cât de curând”, ne transmite Codruț Nicolau.

Lista completă a magazinelor care acceptă cardurile cu tichete sociale Edenred

„Lista de parteneri conține aproape 9.300 de magazine la nivel național. Ne dorim ca aceste carduri să poată fi folosite în cât mai multe magazine, atât în zona rurală, cât și în cea urbană, indiferent dacă vorbim de magazine de cartier sau de supermarket-uri, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pe care beneficiarii le au”, ne asigură directorul companiei. Lista completă cu parteneri Edenred poate fi accesată AICI.

Care sunt datele cu caracter personal pe care Edenred le colectează

„Colectăm de la beneficiari numai datele prevăzute de legislația care reglementează aceste tichete: nume, prenume, CNP. Sunt informațiile necesare pentru emiterea cardurilor, completate de adresa necesară pentru livrarea acestora. În cursul procesului de gestionare a cardurilor pot exista și alte date cu caracter personal ce ar putea fi prelucrate, însă tot procesul este transparent iar beneficiarii știu în fiecare moment cu ce scop le cerem anumite informații”, a declarat Codruț Nicolau.