Infofinanciar > Info > Loc de muncă cu salariu net de 3.500 de lei! Nu sunt necesare studii în domeniu
Info

Loc de muncă cu salariu net de 3.500 de lei! Nu sunt necesare studii în domeniu

Românii cu venituri modeste beneficiază de bani de la stat
sursa foto arhiva companiei

Este vorba despre sectorul de fast-food din România, acolo unde salariile sunt atractive și în plus nu sunt necesare studii superioare. În plus, acest loc de muncă oferă oportunități de avansare rapidă pentru cei care demonstrează competență și dedicare.

Spre exemplu, lanțul de restaurante Spartan oferă pentru angajații din București suma de 3.500 de lei pe lună.

Salariile diferă, dar, spre exemplu, în Bucureşti acum oferim 3.500 lei net unui nou angajat pentru a-l atrage în reţea. Ne-am stabilit nişte obiective la început de an. Le actualizăm trimestrial, dar fără oameni bine pregătiţi, nu putem să realizăm nimic,” a precizat Melniciuc în cadrul emisiunii ZF Live.

Această sumă este semnificativă pentru un job care nu necesită studii superioare, însă se pune accent pe dorința de muncă și dedicarea față de activitățile desfășurate. În contextul unui salariu mediu net în România care a fost în jurul valorii de 4.000 de lei în 2023, oferta propusă de Spartan este una competitivă pentru un post de entry-level, potrivit RomâniaTV.

Dorința de muncă condiția primară

Gabriel Melniciuc susține că se face o investiție consistentă în pregătirea personalului, în special a managerilor, pentru a consolida echipele. Accentul pus pe formarea profesională și dezvoltarea personală îmbunătățește calitatea serviciilor oferite de Spartan. De asemenea, crește și nivelul de satisfacție al angajaților. În plus, oferă oportunități de avansare în carieră.

„Ne-am stabilit nişte obiective la început de an. Le actualizăm trimestrial, dar fără oameni bine pregătiţi, nu putem să realizăm nimic,” a mai declarat el.

Comparativ cu alte lanțuri de fast-food din România, salariul oferit de Spartan este competitiv. În alte lanțuri internaționale de fast-food, salariile pentru noii angajați variază, situându-se adesea sub pragul de 3.500 de lei net. Aceasta arată o tendință de creștere a salariilor în sectorul fast-food, în special în orașele mari precum București, unde costul vieții este mai ridicat.

În plus, aceste locuri de muncă oferă angajaților oportunități de avansare foarte rapide. Managerii și supervizorii de echipă sunt adesea promovați din rândul angajaților existenți. Acest lucru oferă perspective de dezvoltare profesională pentru cei care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu.