Infofinanciar > Info > Despre români care au reușit! Irina Mella Burlacu a transformat un proiect în 12 milioane de euro
Info

Despre români care au reușit! Irina Mella Burlacu a transformat un proiect în 12 milioane de euro

Despre români care au reușit! Irina Mella Burlacu a transformat un proiect în 12 milioane de euro
sursa foto arhiva companiei

De la castelele din Transilvania până în paginile revistei Forbes, pasul este scurt dacă ai determinare și dorința de a-ți asuma riscuri.

Irina Mella Burlacu, antreprenoare româncă este în fruntea unui grup cu o cifră de afaceri de 12 milioane de euro și cu aproximativ patruzeci de angajați.

Femeia și-a deschis propria afacere de antreprenoriat, Vita International, devenind și CEO al Roadlink, ambele companii din Brescia specializate în proiectarea, dezvoltarea și producția de sisteme de siguranță rutieră, un proiect de 12 milioane de euro. Printre cele mai cunoscute produse ale lor, este de menționat parapetul de protecție „inteligent„.

„Încă de la început am început să proiectăm ceva absolut nou pentru mine, dar care ne-a determinat să experimentăm soluții tehnologice și ecologice în afara cutiei, cum ar fi barierele din lemn și oțel pe care le învățasem în afacerea noastră anterioară și care, după ce am luat licența de utilizare, au stat la baza unei noi game, puternic orientate către nevoile clienților.”, spune românca, conform giornaledibrescia.it.