Infofinanciar > Info > Încă un lot din secțiunea montană a Autostrăzii A8! Contractul intră în licitație
Info

Încă un lot din secțiunea montană a Autostrăzii A8! Contractul intră în licitație

Autostrada Moldovei (Sursă foto: rettergroup.com)
Sursa foto: arhiva companiei

Conform unui anunț pe care l-a făcut joi, 28 martie, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, va intra la licitație contractul pentru încă un lot din secțiunea montană a Autostrăzii A8.

În data de joi, 28 martie, oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, au transmis documentația de care era nevoie pentru contractul necesar construcției lotului Miercurea Nirajului-Sărăţeni. Acesta are o lungime de 23,4 km. Informațiile au fost transmise de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Pe traseul acestui lot de autostradă vor fi construite inclusiv două tuneluri cu o lungime totală de 1,07 km. Contractul prevede o perioadă de maximum 30 de luni (6 luni proiectare şi 24 de luni execuţie). Iar finanţarea va fi asigurată prin Programul Transport (PT) 2021-2027. După validarea documentaţiei de atribuire, va fi publicat anunţul de participare la licitaţie în cadrul căruia va fi precizată şi valoarea estimată a contractului”, este mesajul pe care acesta l-a transmis pe rețeaua de socializare Facebook, potrivit mediafax.ro