Infofinanciar > Info > Hidroelectrica anunță o nouă schimbare! Opțiunea de care vor beneficia 500.000 de români
Info

Hidroelectrica anunță o nouă schimbare! Opțiunea de care vor beneficia 500.000 de români

Preturi la facturi Sursa foto Curs de Guvernare
Sursa foto Curs de Guvernare

După ce vreme îndelungată clienții Hidroelectrica nu au avut posibilitatea de a-și verifica online facturile, compania de energie electrică a emis, într-un sfârșit, noua opțiune mult așteptată de 500.000 de români.

Într-un mesaj postat pe un grup dedicat clienților marilor companii de energie, românii au fost informați că „secțiunea de facturi a fost redeschisa. Doar pentru facturile emise în 2022. Momentan. Vedeți mesajul din josul paginii. Pentru cei care încă nu cunosc adresa: client.hidroelectrica.ro/facturi”.

Clienții Hidroelectrica își pot accesa facturile online

De asemenea, Hidroelectrica a postat, pe propria pagină de Facebook, următorul mesaj:

„Stimate client,

Aceasta rubrica va oferă posibilitatea consultării facturilor pentru consumul de energie electrică emise până la finalul anului 2022. Se are în vedere și afișarea facturilor emise începând cu anul 2023. Îndată ce se vor finaliza modificările necesare, lista facturilor va fi completată”.

Pe lângă accesarea facturilor prin mediul online, Hidroelectrica a mai anunțat recent și o nouă disponibilitate de încheiere al contractului de energie electrică: „De acum îți poți încheia online contractul de energie electrică. Portalul Hidroelectrica pentru clienți este mult mai ușor și intuitiv de utilizat. Fie că dorești schimbarea furnizorului sau un contract nou pentru un imobil ce tocmai a fost racordat la utilități, accesează client.hidroelectrica.ro/contractare și urmează pașii indicați”, au scris reprezentanții pe internet.

Hidroelectrica a fost detronată în comparatorul ANRE

După o perioadă îndelungată de timp în care Hidroelectrica s-a situat pe primul loc în comparatorul ANRE al companiilor de energie electrică, o altă firmă, care oferă clienților un preț mai mic, a detronat-o.

„Noutăți interesante. Hidroelectrica a fost detronată de pe primul loc în comparatorul ANRE. Mare atenție!!! Oferta este limitată la 3 luni după care prețul este variabil cu aplicarea plafoanelor. Acest furnizor a avut/are o oferta similara sub plafon și la gaze. Postarea are rolul de a informa despre mișcările concurențiale de pe piață”, se arată într-o postare de pe același grup.

Când vin facturile Hidroelectrica pentru septembrie 2022

Hidroelectrica a anunțat că, începând cu data de 10 aprilie, clienții vor începe să primească facturile la energie aferente pentru luna septembrie 2022.

„Stimați clienți, Hidroelectrica va emite facturile aferente lunii septembrie 2022 începând cu data de 10 aprilie.  Compania lucrează împreună cu dezvoltatorii de soft pentru actualizarea soldurilor clienților, astfel încât să fie evitată transmiterea de documente cu valori sau situații neconforme”, se arată într-un mesaj al companiei de energie electrică.

O mare problemă apare pentru mulți dintre clienții companiei: Hidroelectrica doar ce a trimis facturile aferente lunii august 2022, la sfârșitul lunii trecute, pe 27-31 martie. Astfel, mulți români vor avea de plătit două facturi într-un interval de mai puțin de două săptămâni, relatează Antena 3 CNN.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.