Infofinanciar > Info > Hesburger deschide primul restaurant la Râmnicu Vâlcea
Info

Hesburger deschide primul restaurant la Râmnicu Vâlcea

Hesburger deschide primul restaurant la Râmnicu Vâlcea
Foto: facebook

Hesburger, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din Finlanda și țările Baltice și unul dintre cele mai cunoscute din Europa anunță intrarea pe piața din România și deschiderea primului restaurant la Râmnicu Vâlcea. Business de familie, cu o istorie de peste 50 de ani, Hesburger operează în prezent în 9 țări și are peste 470 de restaurante.

Aici s-au investit 300.000 euro pentru o suprafață de 80 de metri pătrați.  Restaurantul Hesburger se află la etajul al doilea al centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea.

”Am decis să intrăm pe piața din Romania în urma unei analize amănunțite a pieței locale. Credem în potențialul de dezvoltare de aici. Avem o experiență solidă de expansiune în regiune, în special în țările Baltice și în Bulgaria. În prezent, avem discuții pentru locații noi în diferite orașe din România, printre care și București. Ne propunem să deschidem 10 noi restaurante Hesburger la nivel național în primul an, în urma unor investiții de peste 8 mil. euro”, spune Ieva Salmela, International Development & Marketing Director Hesburger.

Produsele Hesburger sunt cunoscute pentru gustul lor, la bază fiind sosurile Hesburger. Ele au fost create după rețete originale. Compania folosește 100% carne de vită în chiftelele din burgeri.

Compania a fost fondată de Heikki Salmela împreună cu soția sa, Kirsti Salmela.  Afacerea, tip fast-food, a debutat în 1966, în micul oraș Naantali.