Infofinanciar > Esential > Gala Performeri din Sănătate. Dr Elena Martin: „Pot să le ofer pacienților mei o chirurgie sigură”
Esential

Gala Performeri din Sănătate. Dr Elena Martin: „Pot să le ofer pacienților mei o chirurgie sigură”

Dr Elena Martin, Clinica Elena Martin
Foto: infofinanciar.ro

Sunt multe clinici de chirurgie estetică în România, așa că întrebarea de bază este cum alegi unde să-ți faci o intervenție de profil? Răspunsul corect, probabil, este că trebuie să alegi echipa medicală după calificare, expertiză și realizări.

Aici, dr Elena Martin are atuuri de top: licență în domeniul microchirurgiei și pregătirea în clinici și spitale de specialitate de referință din Europa și SUA. ”Cursurile și stagiile de pregătire din cadrul Mayo Clinic (cel mai bine cotat spital din America) și Cleveland Clinic mi-au oferit expunere către tehnici inovative în chirurgie plastică și estetică”, spune medicul pentru Capital, adăugând și stagiile de perfecționare petrecute în Bruxelles, Miami și Paris. De altfel, dr Martin a obținut și Diploma Europeană în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă tot la Bruxelles…

La ridicarea premiului, dr Elena Martin a spus: „Bună seara și vă mulțumesc foarte mult pentru prezentare, care mi-a dat fiori pentru că au fost puse toate împreună. Mă bucur tare mult că în cadrul clinicii mele care a crescut progresiv cu multă pasiune, multă energie și dăruire, pot să le ofer pacienților mei o chirurgie sigură, pentru că atunci când vorbim despre chirurgia estetică adeseori este un domeniu controversat, de interes alteori blamt pentru că facem mulți ani de medicină și ajungem să tratăm pacienți sănătoși. Mă bucur că am ajuns să formăm o echipă care să asiguere tratamente combinate. Tratamentele combinate și munca de echipă întotdeauna este mai eficientă. Vă mulțumesc!”

Dr Elena Martin, Clinica Elena Martin

Dr Elena Martin, Clinica Elena Martin

La Ritz

Important, Dr. Elena Martin a investit în organizarea unui eveniment medical și a ales să îl facă la Ritz Paris, un eveniment adresat colegilor din domeniu, ”susținut de un medic român, de mine în speță, un eveniment medical de o mare importanță pentru mine si pentru parcursul meu profesional, un eveniment de înaltă ținută care va avea loc pe data de 2 iunie”, cum spune medicul.

”Și intenționez să mai investesc în astfel de evenimente peste hotare și dintr-o oarecare bucurie de a arăta că școala românească de medicină este în continuare etalon la nivel mondial”, mai spune dr Elena Martin.

De ce chirugie plastică?

”Trebuie să recunosc că nu mi-am dorit dintotdeauna să fiu chirurg plastician. La începutul facultății nici nu prea știam bine ce implică chirurgia plastică. În anul III de facultate am descoperit chirurgia generală. Mi-a plăcut foarte mult, dar am vrut să încerc și altceva. Am făcut stagii la Paris pe secții de chirurgie toracică, cardiovasculară și chirurgia mâinii la copil. Atunci mi-am dat seama că îmi doresc chirurgie plastic”, spune medicul

”În țară m-am îndrăgostit de microchirurgie, chirurgia detaliilor ultra fine sub microscop. Mi-a plăcut foarte mult, am făcut inclusiv lucrarea de diplomă în acest domeniu”, a mai completat Elena Martin.

Ne dorim să arătăm bine

Felul în care arătăm ne influențează mult. Parcă din ce în ce mai mult. Și evident, chirurgia plastică este soluția.

”Sunt complexe care uneori ne blochează. Poate este greu de acceptat, dar și studiile au arătat avantajele persoanelor frumoase: sunt acceptate mai ușor la interviuri, au venituri mai mari comparativ cu colegii lor aflați pe aceleași poziții, s-a demonstrat că dacă o companie are un director de vânzări frumos, are rezultate mai bune, oamenii frumoși își găsesc mai ușor parteneri… Sunt niște studii foarte ample pe segmente clare. Inclusiv în natură frumusețea are avantajele ei. Penajul bogat al păsărilor, anvergura coarnelor la cerb se traduc prin fertilitate și sănătate”, ne atrage atenția Dr Elena Martin.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.