Infofinanciar > Vocile afacerilor > Gala Excelența în Management. Răzvan Munteanu: ”Mega Image salută și susține excelența în business”
Vocile afacerilor

Gala Excelența în Management. Răzvan Munteanu: ”Mega Image salută și susține excelența în business”

Razvan Munteanu Mega Image (1)
Foto: infofinanciar.ro

La finalul anului trecut, Mega Image a depășit numărul de 900 de magazine, din care  55 de noi magazine numai anul trecut, deschise atât pe piețe consolidate, cât și în noi teritorii din țară. Nu a trebuit mai mult pentru echipa Capital care l-a propus, imediat, pe Razvan Munteanu printre evidențiații Galei Excelența în Management 2023.

La ridicarea distincției, Răzvan Munteanu a spus:”Acest premiu este o surpriză plăcută și o mare onoare pentru mine. Atât eu, la nivel personal, cât și Mega Image, salutăm și susținem excelența în business în tot ceea ce facem. Și dorim ca acest lucru să se reflecte în toate activitățile noastre. Este o realizare remarcabilă să primim această confirmare din partea dumneavoastră și reflectă o recunoaștere a proiectelor noastre. Vreau să–i felicit pe toți premiații acestei seri!”

Întregul eveniment poate fi vizionat live pe canalul de Youtube Hai România.

Expansiunea continuă

Mega Image este un colos, și nu pare să se oprească la dimensiunea de azi, după cum spune CFO-ul companiei, Răzvan Munteanu. ”Atât expansiunea rețelei Mega Image, cât și procesul de upgrade reprezintă procese complexe, care necesită o analiză detaliată, investiții importante și o execuție internă foarte eficientă. Organizarea clară a întregului spațiu din magazin, cu departamente bine definite, zone principale și elemente de signalistică esențiale și clare, pentru o mai bună orientare în magazin a clientului reprezintă o prioritate pentru noi”, spune Munteanu pentru Capital.

2023, un an fierbinte

Desigur, este vorba tot despre digitalizare, aceassta nu mai poate fi un lucru discutabil.  Anul acesta, continuăm și accelerăm o serie de proiecte de digitalizare și automatizare, atât în ceea ce privește interacțiunea cu consumatorul, cu furnizorii și cu instituțiile statului, cât și în activitățile interne. Zona de e-commerce continuă să fie un teritoriu strategic, pe care Mega Image îl consolidează”, ne-a informat Răzvan Munteanu.

”Platforma proprie online a rămas în centrul strategiei pe termen lung, Mega Image fiind un supermarket care a dezvoltat o platformă pentru cumpărături online cu o integrare completă a serviciilor: de la depozit propriu, la platforma online și aplicația de mobil cu serviciul de livrare rapidă”, mai spune CFO-ul Mega Image România.

Evident, digitalizarea și automatizarea vor contribui la optimizarea proceselor ceea ce va duce la o experiență superioară pentru  consumatori. De apreciat, Mega Image face eforturi ca prețurile și costurile la un nivel cât mai scăzut, în acest mediu puternic inflaționist.

Cum va fi mâine

”Contextul de business este unul extrem de dinamic, dar este evident că una dintre tendințele importante este și va rămâne digitalizarea. Tehnologia evoluează exponențial și uneori imprevizibil și ajută organizațiile să acceseze oportunități noi de afaceri, să ia decizii mai bune, să lucreze mai eficient, mai rapid și cu costuri mai mici. Companiile și oamenii care vor învăța, adopta, folosi și dezvolta cel mai bine soluțiile digitale vor fi avea un puternic avantaj competitiv”, este de părere Munteanu.

Cât despre bani, acesta este un concept pe care Răzvan îl asociază cu libertatea. ”De exemplu, profitabilitatea și lichiditățile unei firme îi oferă siguranță, flexibilitatea și resursele financiare pentru a-și urma misiunea și a lua deciziile economice cele mai bune pe termen lung, fără constrângeri”, mai spune CFO-ul Mega Image.