Infofinanciar > Lumea la zi > Focuri de avertisment și tensiuni în peninsula coreeană. Soldații nord-coreeni au trecut linia de demarcație de la graniță
Lumea la zi

Focuri de avertisment și tensiuni în peninsula coreeană. Soldații nord-coreeni au trecut linia de demarcație de la graniță

Coreea-de-Nord-rachete-playtech.ro
sursa foto arhiva

Armata sud-coreeană a tras focuri de avertisment. După ce soldații nord-coreeni au trecut marți linia de demarcație militară în zona de frontieră dintre cele două state.

Aproximativ 20-30 de soldați au încălcat marți dimineață linia de 20 de metri. Care trece prin mijlocul zonei demilitarizate (DMZ) și s-au întors pentru scurt timp spre nord. După ce Sudul a tras focuri de avertisment, potrivit unui oficial al JCS. JCS nu crede că încălcarea a fost intenționată, a relatat agenția de știri Yonhap.

Soldații nord-coreeni au avut, de asemenea, mai multe victime. Din cauza exploziei minelor de teren în DMZ, a declarat presei oficialul JCS. Armata nord-coreeană a desfășurat diverse activități de-a lungul liniei de front. Inclusiv desfășurarea de soldați și plantarea de mine terestre începând cu luna aprilie, a adăugat oficialul JCS, conform Reuters .