Infofinanciar > Info > Firme de IT din România în clasamentul Financial Times! Ce salarii se oferă
Info

Firme de IT din România în clasamentul Financial Times! Ce salarii se oferă

Șapte ocupații noi s-ar putea să apară în România
sursa foto arhiva companiei

Conform informațiilor publicate de Institutul Național de Statistică, domeniile cu cele mai ridicate remunerații din România sunt reprezentate de sectorul serviciilor în tehnologia informației și serviciilor conexe.

În sectorul IT, salariul mediu lunar poate atinge suma de 10.935 de lei.

Dar care sunt cele mai profitabile companii? Potrivit clasamentului Financial Times „1.000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa”. Patru firme de IT din România și-au câștigat un loc de onoare. Dovedind excelență la nivel european.

  1. AscentCore Technology se clasează pe locul 185, demonstrând o creștere impresionantă și capacitatea de a inova și de a se adapta la cerințele pieței.
  2. RebelDot ocupă locul 382, fiind recunoscută pentru soluțiile software customizate și pentru abordarea orientată către client.
  3. Arctic Stream, plasată pe locul 460, se evidențiază prin soluțiile sale tehnologice inovatoare, care răspund nevoilor actuale ale pieței.
  4. Mindit.io, pe locul 832, își afirmă poziția în clasament prin servicii de outsourcing IT, contribuind la optimizarea performanțelor clienților săi, scrie Daily Business.