Infofinanciar > Info > Salariu ofertant, 400 de euro bonus lunar și chiria decontată. Iată locul de muncă care oferă aceste beneficii
Info

Salariu ofertant, 400 de euro bonus lunar și chiria decontată. Iată locul de muncă care oferă aceste beneficii

Salariu de 8.000 de euro pe lună. Cel mai bun loc de muncă din România
sursa foto arhiva

Multe persoane sunt în căutarea unui loc de muncă care le oferă multe beneficii. De la bonusuri, la salariu ofertant și avantaje, aceste criterii sunt luate în considerare de lucrători în momentul alegerii unui job. În acest sens, un județ din România dorește să atragă specialiști. În scopul de a reduce deficitul de muncă din anumite sectoare. Astfel, se oferă multe beneficii pentru cei interesați să lucreze în această zonă a țării.

Un județ din țară dorește să rezolve problema deficitului de personal. Astfel, oferă un bonus lunar de 400 de euro, pe lângă salariul destul de mare. Dar, lucrurile bune nu se opresc aici. Angajații interesați au parte de mai multe beneficii, precum decontarea chiriei și transport gratuit.

Beneficii pentru angajați

Un județ din România vrea să atragă medici specialiști, având în vedere că există o problemă serioasă cu lipsa de angajați din spitalele din zonă. Este vorba despre județul Galați, unde deficitul de medici îi obligă pe administratorii de spitale să găsească metode creative. Totul pentru a reuși să atragă și să păstreze cadrele medicale. Astfel, au ales să îi răsplătească pe medicii care aleg să lucreze În județ. Cu un salariu bun și un bonus lunar de 400 de euro.

În plus, autoritățile județene au depus eforturi pentru a obține finanțare din surse europene. Ca urmare, au fost construite noi secții, clădiri și ambulatorii. Iar mai multe dintre secții au acum echipamente de ultimă generație. Pentru a-i atrage pe specialiști să se mute și să lucreze aici, chiria este decontată. În plus, medicii beneficiază de transport gratuit.

Lipsă de personal în spitale

Această oferă sună destul de bine pentru multe persoane. Însă, aceste spitale cu locuri de muncă vacante și beneficii sunt aflate la zeci de kilometri de Galați. Acestea sunt situate în zone precum Târgu Bujor și Tecuci. Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, îi îndeamnă pe medici să ia decizia de a lucra în aceste zone. Deoarece se vor simți cu adevărat apreciați.

„Stimulente financiare oferim medicilor din Tecuci și Tg. Bujor, dar avem și anumite specializări, cum sunt fizicienii medicali, care nu sunt încadrați ca personal medical. Ei primesc salarii mai mici decât asistentele. Avem un număr foarte mare de pacienți de cancer și avem mare nevoie de acești fizicieni medicali la Secția de Radioterapie. De aceea, am preferat să acordăm un stimulent, din bugetul Consiliului Județean, pentru ca acești oameni să rămână la Spitalul Județean”, a declarat Costel Fotea.

Angajările din sistemul medical

Premierul României a subliniat că există o problemă destul de gravă din punct de vedere al angajărilor în spitalele din zonele rurale. Astfel, Guvernul dorește să se implice pentru a putea veni cu o soluție.

„Acum, după discuţiile avute cu domnul ministru, o să mergem şi pe instituţiile mari spitaliceşti. Sunt programele naţionale, sunt şi ONG-urile, Salvaţi Copiii, Caravana cu medici, unde se încearcă să se meargă cu actul medical, cu prevenţia, cu controalele medicale în zona rurală. Am discutat cu domnul ministru, şi o să venim cu o soluţie ca să impulsionăm cumva angajările. Acei oameni, câteodată, nu mai au timp, nici dacă au libere nu mai au timp să le ia” a spus Marcel Ciolacu, conform Fanatik .