Infofinanciar > Info > Faima Daciei 1300 e eternă! Preț fabulos chiar la mâna a doua
Info

Faima Daciei 1300 e eternă! Preț fabulos chiar la mâna a doua

dacia 1300 (Sursă foto: prosport.ro)
sursă foto: arhiva companiei

Dacia 1300 este una dintre cele mai populare mașini în rândul românilor din perioada comunistă. Însă, chiar dacă timpul a trecut, acest vehicul rămâne încă la mare căutare în rândul nostalgicilor. În țara noastră există numeroși colecționar de mașini vechi, ba chiar de epocă.

Recent, pe o platformă de specialitate, a apărut un nou anunț în care o astfel de mașină, o Dacia 1300, se vinde pentru suma de 15.000 de euro. „Dacia 1300, din anul 1978, mașina are 60.000 km, restaurată în totalitate, cu excepția tapițeriei, absolut toate piesele originale. Este o mașină de colecție, pentru pasionați și cunoscători. Impozit, asigurare și ITP achitate și valabile!”, se arată în anunțul publicat pe site-ul OLX.

În acest sens, nu puțini au fost cei care au ajuns să dezbată acest subiect. Căci alte anunțuri similare apărute pe această platformă ajung la prețuri de vânzare cuprinse între 3.100 și 6.000 de euro pentru modelul Dacia 1300. „Eu zic să facă o licitație. Poate oferă cineva mai mult. Nu-i păcat să o dea așa ieftin?”, scrie cineva pe ton ironic grupul de Facebook Radar Iași, citat de business24.ro.