Infofinanciar > Info > Facturi mai mici în această iarnă! Prețurile vor fi subvenționate
Info

Facturi mai mici în această iarnă! Prețurile vor fi subvenționate

facturi la energie electrica (Sursă foto: lovedeco.ro)
sursă foto: lovedeco.ro

Și în această iarnă prețurile la energie și gaze vor fi plafonate. Românii vor beneficia de costuri mai mici pe timp de iarnă până în anul 2025. Anunțul a fost făut chiar de preşedintele Transgaz, Ion Stelian. Acesta a venit cu asigurări că țara noastră are stocuri suficiente pentru a face faţă temperaturilor scăzute din iarna care vine.

„Până în 2025, o plasă de siguranță, aș putea spune, care poate avea, deși nu ne dorim să mai facem modificări, nici nu sunt anunțate în următoarele luni astfel de modificări. Monitorizăm permanent situația din toate punctele de vedere, tocmai pentru a vedea dacă este necesară o intervenție, dar în clipa de față cred că predictibilitatea este cea mai importantă, astfel încât toate companiile care au bugete de pus la punct pentru anul viitor, populația la fel, să aibă în mod real o protecție și să avem cel puțin această iarnă și iarna viitoare cât mai liniștite”, a declarat Valeriu Steriu.

„Avem astăzi înmagazinați 3.065.000.000 de metri cubi, corespunzător unui procent de 96,23%. Indiferent ce se va întâmpla, noi iarna o vom trece, chiar dacă iarna va fi foarte geroasă, avem stocurile asigurate”, citează romaniatv.net.