Vocile afacerilor

Directorul Edenred, despre emiterea cardurilor sociale: „Am activat furnizori din toată lumea, printre care patru fabrici din țări diferite”

Vouchere de 250 de lei - sursa foto - oradesibiu.ro
sursa foto - oradesibiu.ro

Cel mai mare emitent de carduri cu tichete sociale, Edenred, a fost nevoit să colaboreze cu patru fabrici din țări diferite pentru a livra la timp cele aproape 900.000 de carduri pe care compania și le-a asumat. Codruț Nicolau, directorul general al Edenred, a vorbit despre această provocare și despre colaborarea cu MIPE și Ministerul Muncii.

Edenred a emis aproape 900.000 de carduri cu tichete sociale, un volum extrem de mare tinând cont de perioada foarte scurtă pe care compania a avut-o la dispoziție și contextul global cu crizele sale, ne transmite Codruț Nicolau, directorul general al companiei.

Criza de semiconductori a afectat programul voucherelor sociale

„Ne referim aici, în primul rând, la criza de semiconductori. Ca să livrăm la timp cardurile promise, am activat furnizori din toată lumea, printre care patru fabrici din țări diferite. S-au depus eforturi considerabile de către toate părțile implicate – noi, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Ministerul Muncii, Poșta Română – pentru a emite și distribui aceste carduri intr-un timp record, iar colaborarea a fost una foarte eficientă.

Raportat la termenele contractuale pe care ni le-am asumat, în Edenred nu se poate vorbi despre întârzieri în procesul de emitere. Toate termenele au fost respectate, ne-am bucurat că am reușit chiar să livrăm mai repede decât am promis, chiar dacă am avut cel mai mare număr de carduri în program”, a explicat, pentru infofinanciar.ro, Codruț Nicolau.

Codruț Nicolau, Director General, Edenred România şi Benefit Systems, sursă foto arhiva personală

Codruț Nicolau, Director General, Edenred România şi Benefit Systems, sursă foto arhiva personală

Cardurile Edenred pot fi folosite la Kaufland, Lidl și Penny

Directorul General Edenred ne-a transmis că lista de parteneri ai companiei este actualizată săptămânal și că în perioada următoare beneficiarii se vor putea bucura de noi magazine unde vor putea folosi voucherele de 250 de lei.

„Lista de parteneri conține aproape 9.300 de magazine la nivel național. Ne dorim ca aceste carduri să poată fi folosite în cât mai multe magazine, atât în zona rurală, cât și în cea urbană, indiferent dacă vorbim de magazine de cartier sau de supermarket-uri, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pe care beneficiarii le au. […]

Procesul de înrolare a magazinelor este continuu, iar lista este actualizată zilnic. Săptămânal se alătură rețelei peste 100 de comercianți. Dintre marii retaileri, sunt deja în rețeaua Edenred Profi, Cora, Kaufland, Penny și Lidl, urmând să li se alăture alte nume mari cât de curând”, ne-a transmis Codruț Nicolau.

Lista completă de parteneri unde cardurile Edenred pot fi folosite poate fi accesată AICI.

Ce trebuie să faci dacă îți pierzi cardul sau se demagnetizează?

„Dacă aceste carduri nu mai sunt funcționale sau beneficiarii le pierd, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene ne trimite o confirmare ce ne permite să emitem alte carduri.

Scopul nostru este să sprijinim persoanele puternic afectate de creșterea costurilor în această perioadă, așa că ne bucurăm să facem parte din acest proiect”, ne asigură directorul Edenred.