Infofinanciar > Info > „Cu dragoste și cu respect, Piedone NEVINOVAT”. Ce le spune fostul primar susținătorilor lui
Info

„Cu dragoste și cu respect, Piedone NEVINOVAT”. Ce le spune fostul primar susținătorilor lui

Piedone - sursa foto - realitatea.net
Sursa foto - realitatea.net

Cristian Popescu Piedone este extrem de recunoscător oamenilor care îl susțin în aceste momente grele pentru policitan. Pe această cale, a ales să transmită bucureștenilor un nou mesaj din închisoare, de data aceasta, unul prin care le mulțumește pentru susținere.

Cui i se adresează Cristian Popescu Piedone și ce spune în mesajul său

După ce susținătorii fostului primar din Sectorul 5 l-au condus pe acesta până la poarta închisorii, oamenii au revenit în fața penitenciarului Rahova ca să protesteze. Aceștia aveau pancarte cu chipul lui Cristian Popescu Piedone, fiind scris și, într-un mod extrem de sugestiv, și mesajul „nevinovat”. Bucureștenii au depus și ghivece la poarta penitenciarului, loc în care omul politic își execută pedeapsa de 4 ani în cadrul dosarului Colectiv.

O parte din mesajul lui Cristian Popescu Piedone, în care își exprima dorul față de oamenii lui, sună în felul următor: „Oameni buni, ma răsfățați cu dragoste și cu bunătate. Sunt zece zile de când n-am mai pășit prin Sector. Mi-e dor… Mi-e dor sa merg la pas prin cartiere… Mi-e dor sa urc de nebun pe schelele blocurilor și sa vorbesc cu oamenii care ies la ferestre. Mi-e dor sa văd bunici mulțumiți și copii fericiți, la joaca in părculețe… Au fost doi ani minunați împreuna și m-am atașat de comunitate… Dar, așa a fost sa fie… Mi-e însă dor de VOI, oameni dragi. Foarte dor… .” .

Printre oamenii care au fost extrem de afectați de faptul că Piedone a fost arestat este și mama Maria, o bătrânică ce spune că politicianul i-a făcut extrem de mult bine. Aceasta i-a adus în semn de recunoștință un buchet de flori și niște legături de mărar, usturoi și ceapă, conform Antena 3. Femeia cred cu tărie că fostul primar este nevinovat și se roagă în fiecare zi pentru el.

Cristian Popescu Piedone a vorbit în mesajul lui și despre această bătrână, spunând că : „Am înțeles că și buna mama Maria, pe care am cunoscut-o lângă o sacoșă cu verdeață, mi-a lăsat gândurile sale bune la poarta închisorii…  Îti multumesc, mama Maria! Să nu mai plângi, te rog! Echipa Piedone va avea grijă să ai taraba matale în continuare! Dumnezeu să te aibă în pază și să-ți mângâie viața grea! ”.

Politicianul spune că așteaptă cu nerabdare flori de la susținătorii lui, motivând că mereu i-a plăcut să grădinărească. Spune acest lucru în mesajul lui de mulțumire, menționând că are de gând să facă din curtea închisorii unde se află în detenție un mic colț de rai.

Finalul mesajului postat pe rețele de social media ale lui Cristian Popescu Piedone este acesta: „Dumnezeu să vă umple casele cu fericire! Cu dragoste și cu respect, Piedone NEVINOVAT”.