Infofinanciar > Info > Cristiano Ronaldo caută majordom pentru vila sa de 21 mil. euro. Câți bani primești dacă îngrijești proprietatea de 3.000 mp
Info

Cristiano Ronaldo caută majordom pentru vila sa de 21 mil. euro. Câți bani primești dacă îngrijești proprietatea de 3.000 mp

romaniatv.net
sursă foto romaniatv

Cristiano Ronaldo și soția sa, Georgina, caută angajați pentru vila lor de lux, inclusiv un majordom, care va fi plătit cu 6.000 de dolari pe lună. Starul portughez are o vilă care a costat 21 de milioane de dolari și are o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați.

Există terenuri de tenis, o piscină interioară și una exterioară, o sală de gimnastică, un garaj imens pentru 20 de mașini și un sistem inteligent de încălzire, ca să nu mai vorbim de mobilierul somptuos, cu robinete din aur și toate cele.

Pentru cumpărarea superbei vile și renovarea ei, Ronaldo a cheltuit în total 21 milioane de euro. Acest lucru face ca vila, situată în regiunea Cascais și care urmează să fie gata la începutul anului 2023, să fie cea mai scumpă proprietate din țară. Situată de-a lungul Rivierei portugheze, în Quinta da Marinha, o zonă rezidențială exclusivistă, casa se află în apropiere de orașe precum Estoril și Sintra.

Specificațiile sunt și ele extrem de impresionante, conacul măsurând 2.720 de metri pătrați pe trei etaje. Există, de asemenea, o suprafață exterioară de 544 de metri pătrați, care include diverse grădini și o piscină imensă.

Decizia lui Ronaldo de a cumpăra o proprietate atât de luxoasă în Portugalia sugerează că acesta ia în considerare o întoarcere în curând în țară.

Scandalul Ronaldo – Santos

Managerul Portugaliei, Santos, a vorbit despre CR7 și conflictul pe care cei doi l-au avut în contextul Cupei Mondiale. Portugalia a pierdut 1-0 în fața Marocului, fiind eliminată din campionat. Ronaldo a condus un grup de nouă jucători de la națională care au decis demiterea antrenorului.

El a povestit: „Este la modă să arătăm cu degetul spre Cristiano Ronaldo. Dar el este un mare exemplu de profesionalism. S-a încălzit normal cu restul echipei, a sărit de pe bancă la toate golurile, iar la final el a fost cel care le-a cerut jucătorilor să meargă să-i salute pe fani.

Am vorbit cu el și nu vorbesc cu toți jucătorii, e adevărat, dar el este căpitanul. A trebuit să o fac din cauza profesionalismului său, a ceea ce reprezintă pentru Portugalia și pentru echipă. Întâlnirea a avut loc în ziua meciului, în biroul meu, după prânz.

Nu au existat discuții înainte. I-am explicat motivele pentru alegerea mea tactică”. Santos a adăugat apoi: „Cristiano a fost foarte dezamăgit și, evident, nu a acceptat această decizie, ar fi fost anormal să fie invers.

Dar nu mi-a spus niciodată că vrea să plece de la Seleçao. A fost o conversație normală și senină. Portugalia este în sferturile de finală pentru prima dată după mult timp, rămânem uniți în spatele echipei. Nu pentru că joacă sau nu joacă Cristian veți juca mai bine sau mai rău.

Tactica este aceeași, fie că e acolo sau nu, așa a fost încă de la primul meci. El are calități pe care alții nu le au și alții au calități pe care el nu le are, dar identitatea echipei este mereu aceeași”.

Ronaldo ar putea într-adevăr să ajungă să fie o nouă vedetă a fotbalului în Arabia Saudită. De altfel, în ultimele zile, portughezul ar fi fost tentat de o ofertă de mai multe milioane de dolari de la Al-Nassr, o echipă din Riyadh, club din capitala Arabiei Saudite, antrenată de Rudi Garcia.

Potrivit informațiilor din Marca, starul portughez implicat la Cupa Mondială din Qatar ar fi acceptat și ar fi gata să îmbrace acest nou tricou începând cu 1 ianuarie. 200 de milioane de dolari pe sezon, din care cea mai mare parte reprezintă venituri comerciale, timp de doi ani și jumătate.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.