Infofinanciar > Info > Ciucă, declarații despre prezidențiale: „Un partid nu poate să câștige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte”
Info

Ciucă, declarații despre prezidențiale: „Un partid nu poate să câștige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte”

România decide dacă își va irosi voturile pe extremiști
sursa foto arhiva companiei

Nicolae Ciucă a vorbit despre viitoarele alegeri prezidențiale, acesta dusține că nu poţi să ceri unui partid să vină să câştige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte la alegerile prezidențiale.

„Când va veni vremea, vom vorbi despre toate. (..) PNL are cea mai valoroasă resursă umană, are capacitatea, are potenţialul, are fapte şi obiective, poate să îşi asume abordarea şi câştigarea alegerilor în anul 2024, pornind inclusiv de la premisa rezultatelor din ciclul electoral trecut”, a spus Ciucă după întâlnirea regională a Ligii Aleşilor Locali a Partidului Naţional Liberal din regiunea Sud-Vest Oltenia.

„Ca atare, nu poţi să ceri unui partid să vină să câştige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte”, a adăugat el. Ciucă a mai spus că nu s-a luat încă o decizie în partid. „În acest moment nu s-a stabilit nimic, pentru că o astfel de decizie se ia în forurile partidului, există o decizie la nivel de partid şi atunci o vom anunţa. Dar, cu certitudine, nu ne dăm înapoi de la nicio responsabilitate”, a mai spus Ciucă, potrivit Digi24.