Infofinanciar > Info > Ciolacu, vizită pe șantierul naval din Brăila. În ce stadiu sunt lucrările
Info

Ciolacu, vizită pe șantierul naval din Brăila. În ce stadiu sunt lucrările

Marcel Ciolacu autostrada (sursă foto: romania tv)
sursa foto: arhivă

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a vizitat azi șantierul naval din Brăila. Acesta s-a arătat foarte mulțumit de stadiul lucrărilor. A declarat pe Facebook că „România produce din ce în ce mai mult și mai bine” și a fost impresionat de munca oamenilor.

„România produce! Din ce în ce mai mult şi mai bine. Închideţi televizoarele când mai vedeţi tot felul de persoane care vă mint cu neruşinare că nu se mai produce nimic în ţară. Doar astăzi am fost la şantierul naval din Brăila, unde lucrează 1.350 de salariaţi, şi într-o fabrică cu 700 de angajaţi, a cărui producţie este aproape integral pentru export. Şi vă spun sincer că am fost impresionat de munca oamenilor de aici, de cât de pregătiţi sunt şi cu câtă pasiune îşi fac meseria”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook.

Premierul a mai declarat că România a sărit etape importnate de dezvolatare în ultimii 20 de ani, dar că acum suntem pe drumul cel bun: „Am sărit etape importante de dezvoltare în ultimii 20 de ani. Dar, ca să continuam să ne dezvoltăm și să producem mai mult, avem nevoie de două lucruri: infrastructură și învățământ dual pentru a pregăti personal calificat. În ambele investim miliarde de euro din bani europeni și guvernamentali. Suntem pe drumul cel bun!”, a spus acesta pe Facebook potrivit Digi24.