Infofinanciar > Info > Marcel Ciolacu, dur în declarații: „Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash”
Info

Marcel Ciolacu, dur în declarații: „Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash”

marcel ciolacu bani cash taxe noi (sursă foto: Biz Brașov)
sursă foto: Biz Brașov

Marcel Ciolacu, premierul României, face acum o declarație destul de dură de pe urma noilor măsuri pe tema banilor cash. „Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash! Este intolerabil să crești artificial comisioanele bancare”, a subliniat liderul Guvernului.

Liderul de la Palatul Victoria anunță că va organiza o întâlnire cu specialiștii Ministerului de Finanțe și ai Băncii Naționale a României (BNR). La acest eveniment îi invită și pe reprezentanții băncilor. Scopul acestei întruniri este acela de a decide noile reguli în ceea ce privește banii cash.

„Este intolerabil să crești artificial comisioanele bancare”, scrie pe Facebook Matrcel Ciolacu. „Nu voi renunța niciodată la lupta împotriva evaziunii. Și nu voi renunța să protejez românii de lăcomia unora care vor să facă bani cu orice preț”, încheie premierul, citat de jurnalul.ro.