Infofinanciar > Info > Cele mai scumpe cadouri din lume!
Info

Cele mai scumpe cadouri din lume!

nationalgeographic.com
FOTO:nationalgeographic.com

Aici vom vorbi despre top 10 cele mai scumpe cadouri oferite vreodată în lume. Știm cu toții că darurile sunt foarte comune în lume. Toată lumea vrea să ofere ceva special celor dragi pentru a-i face fericiți și memorabili. Există unele evenimente la care cadourile sunt considerate necesare, cum ar fi nunțile, zilele de naștere și multe altele. Majoritatea oamenilor consideră că darurile nu sunt judecate după valoarea lor, cel mai prețios lucru este că sentimentele persoanei care le oferă.

De obicei, sunt considerate un simbol al iubirii și al aprecierii. Cum acum lucrurile sunt foarte scumpe și toată lumea vrea să ofere ceva diferit și prețios celor dragi, care să îi facă celebri și care să se adauge și la lista de cadouri scumpe. Unii oameni consideră că ar trebui să ofere cadouri în numerar altora, astfel încât aceștia să poată alege în funcție de alegerea și nevoia lor.

Sculptura din bronz a lui Roman Abramovici

renesabino.com

renesabino.com Roman Abramovici și iubita lui

Fata din imaginea de mai sus se poate numi norocoasă, deoarece a primit un cadou foarte scump, o sculptură de bronz de aproape 14 miliarde de dolari. A fost practic iubita celei mai bogate persoane din lume, Roman Abramovici. Acesta i-a dăruit și câteva tablouri scumpe și prețioase, de asemenea, care costă aproximativ 120 de milioane de dolari. Toate detaliile despre relația și cadourile lor au fost complet arătate și acoperite de toate canalele din întreaga lume din cauza acestor cadouri scumpe oferite ei. Toate aceste cadouri au făcut-o mai populară în întreaga lume din cauza acoperirii în știri.

Ra 1

renesabino.com

renesabino.com. Coperta filmului RA One

Ra 1 este un film indian foarte faimos care îi are în el pe Shahrukh Khan și Kareena Kapoor. Acest film a fost un succes de succes în această industrie și în întreaga lume. La succesul uriaș al acestui film, Shahrukh khan a decis să ofere câteva cadouri scumpe membrilor săi de bază, care au fost mașini BMW7 noi. Acesta nu este doar cel mai scump cadou, ci și unul de lux. A fost pentru prima dată în lume când cineva a dăruit ceva scump mai multor persoane în același timp. Costul fiecărei mașini a fost de aproape 10 milioane de dolari. El crede că își exprimă dragostea prin oferirea unor cadouri prețioase și memorabile celor dragi.

Etajul 19 al Burj Khalifa

Burj Khalifa este foarte faimoasa și cea mai înaltă clădire din Dubai și toată lumea îi cunoaște numele. Shilpa Shetty este foarte faimoasă și de succes și este căsătorită cu un om de afaceri foarte bogat din India, Raj Kundra. Soțul ei i-a dăruit un apartament în această clădire celebră.

renesabino.com

renesabino.com. Etajul 19 al hotelului Burj Khalifa

Este cel mai frumos cadou pe care o soție îl poate primi de la soțul său, iar oamenii normali nu și l-ar permite dacă ar vrea să îl ofere cadou. Acest lucru a fost foarte mediatizat de canalele de știri, deoarece Burj Khalifa este foarte faimoasă și, de asemenea, cea mai scumpă clădire din lume. Acest lucru arată că oamenii pot cheltui miliarde de dolari pentru cei dragi.

Avion de 60 de milioane de dolari

Aceste tipuri de cadouri sunt foarte rare și prețioase, de asemenea, și sunt văzute foarte rar în lume. Cineva nu-și poate imagina că un avion cu reacție poate fi dăruit cuiva. Ambani`s sunt foarte faimoși și cea mai bogată familie din India. Acesta i-a dăruit soției sale Nita Ambani un avion cu reacție, care costă aproape 60 de milioane de dolari. Acest avion era plin de lux, cum ar fi sistem de muzică, baie, bucătărie, bar și multe alte facilități, de asemenea.

renesabino.com

renesabino.com Avion privat

Ei sunt oameni foarte bogați și își pot permite, dar nimeni altcineva nu își poate permite așa ceva în toată viața lor.

Steaua din Est

A fost un cadou de nuntă care a fost oferit fiicei celei mai bogate persoane la nunta ei. A fost acoperită de multe canale și ziare celebre, de asemenea, din cauza acestui cadou scump. A fost un colier care a aparținut sultanului Abd al-Hamid. Era un colier cu diamante care a costat aproximativ 11,9 milioane de dolari.

renesabino.com

renesabino.com. Colierul Steaua Orientului

Este popular cu numele de Steaua Orientului. Acest cadou este accesibil doar pentru acești oameni cei mai bogați din lume.

Yaht de 80 de milioane de dolari

Din nou aici vine familia Ambani din India, care este cea mai bogată familie din lume. Anil Ambani a dăruit un iaht foarte scump și luxos care a fost cumpărat pentru 84 de milioane de dolari pentru soția sa ca un cadou. A fost un cadou foarte modern și scump pentru cineva special. Este cel mai bun cadou pe care o soție îl poate primi de la soțul ei.

renesabino.com

renesabino.com. Ambarcațiune privată

Este considerat ca fiind cel mai scump cadou al unor urechi recente. Unii oameni cred că acesta a fost o risipă totală de bani, prin acest lucru ei pot ajuta oamenii săraci din India.

Kohinoor

Este cel mai controversat cadou din lume, deoarece nu are nicio dovadă în acest sens. Se spune că Raja Duleep Singh i-a oferit acest cadou prețios reginei Elisabeta ca simbol al respectului. Încă este numit cel mai scump diamant de pe pământ și acum este și el parte importantă a coroanei ei.

renesabino.com

renesabino.com

Costul acestui cadou prețios a fost de aproape 13 milioane de dolari. Unii indieni au vrut, de asemenea, să recupereze acest cadou scump de la ei.

Diamantul lui Taylor

Elizabeth Taylor este o personalitate foarte faimoasă în întreaga lume și a primit multe cadouri prețioase de-a lungul întregii sale vieți. Ea a primit cel mai scump cadou de la soțul ei în 1972, care a fost un diamant frumos și prețios, iar costurile acestuia au fost de aproape 1.050.000 de dolari la acea vreme.

renesabino.com

renesabino.com

A fost cadoul ei la cea de-a 40-a aniversare și va fi mereu ținut minte din cauza prețului său ridicat.

Cadoul regelui Abdullah`s pentru Obama

Știm cu toții despre aceste două nume și nimeni nu are nevoie de o prezentare a lor, deoarece sunt personalități foarte cunoscute în întreaga lume. Este considerat cel mai scump cadou pentru această epocă modernă. Regele Abdullah i-a făcut câteva cadouri prețioase lui Obama, care includ multe lucruri prețioase, cum ar fi aur, pietre prețioase, diamante și, de asemenea, multe obiecte prețioase.

renesabino.com

renesabino.com. Președintele american Barack Obama cu regele Abdulah

Acest cadou a fost în atenția presei pentru o lungă perioadă de timp, în special în mass-media americană.

Taj Mahal

Taj Mahal este cel mai faimos și istoric loc din lume. Toată lumea știe că este cel mai prețios cadou din lume și, de asemenea, memorabil. A fost un cadou făcut de Shah Jahan pentru soția sa, Mumtaz. Este cel mai bun cadou pe care cineva îl poate primi de la soțul ei. A durat aproximativ 22 de ani pentru a face acest loc istoric. Costul a fost de 32 de milioane de rupii indiene la acea vreme, ceea ce reprezenta o sumă mare. Este considerat un simbol al iubirii și acum, potrivit renesabino.com.

 

 

 

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.