Infofinanciar > Lumea la zi > Cel mai mare stadion de fotbal din lume, construit de Maroc. Statul vrea să fure Spaniei Cupa Mondială din 2030
Lumea la zi

Cel mai mare stadion de fotbal din lume, construit de Maroc. Statul vrea să fure Spaniei Cupa Mondială din 2030

Stadion Sursa foto dreamstime.com
Sursa foto: dreamstime.com

Trei țări, Spania Portugalia și Maroc se pregătesc pentru susținerea Cupei Mondiale din anul 2030. Cea din urmă țară este pregătită de a face tot posibilul pentru a se asigura că va organiza finala.

Stadionul nou, care va dispune de 115.000 de locuri, dar și problemele de la Federația spaniolă ar putea conduce la o finală care să nu se joace pe Bernabeu sau pe Camp Nou.

Maroc dorește să profite de oportunitatea de a lua locul în top spaniolilor. Aceștia sunt deja implicați într-un scandal propriu. În plus, Marocul dorește să adjudece o finală despre care toată lumea crede că se va juca pe teritoriu european.

Marocul dorește să construiască un stadion cu adevărat impresionant pentru Cupa Mondială din 2030. Aceasta este organizată alături de Spania și Portugalia. Numărul de spectatori care vor intra pe noul stadion este de 115.000. Acesta este punctul forte al contractului care a fost atribuit firmei de arhitectură Cruz și Ortiz, informează mediafax.ro