Infofinanciar > Info > Cât te costă să te anunțe Vlăduța Lupău: ”S-a furat mireasa!” Ce tarife au artiștii români pentru nunți
Info

Cât te costă să te anunțe Vlăduța Lupău: ”S-a furat mireasa!” Ce tarife au artiștii români pentru nunți

tarif cantareti sursa foto Romania TV
Sursa foto: Romania TV

Muzica este unul dintre cele mai importante lucruri de la o nuntă. Aceasta este aleasă cu atenție. Odată cu ridicarea restricțiilor impuse de pandemie, au început și evenimentele. Astfel, tariful artiștilor a crescut. Acest lucru nu pare să îi afecteze pe mulți români, întrucât ei ajung să ofere sume impresionante pentru a avea la nuntă momente de neuitat.

Tarifele cântăreților diferă în funcție de sezon, dar și de tipul evenimentelor.

De exemplu, Corina Chiriac este una dintre cele mai accesibile interprete. Aceasta cere 1.300 de euro pentru un eveniment. Chiar dacă uneori mai ia câte o pauză de la lumina reflectoarelor, aceasta își continuă cariera de succes.

Fostul component al trupei Simplu, CRBL, cere nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de euro pe oră. Acesta s-a  mutat din Romînia, pentru a avea o viață liniștită alături de familie lui. Acest lucru nu reprezintă un impediment deoarece ori de câte ori este chemat în țară, el vine. De curând, el a fost în atenția publicului datorită participării la emisiunea Survivor.

Site-ul specializat artistipentrununta.ro a afișat o listă de prețuri, în funcție de genul muzical, cu artiștii din România pentru astfel de evenimente.

Prețurile celor mai cunoscuți interpreți sar de suma de 2.000 de euro. Astfel, Andreea Bălan cere tarife ce variază între 2.500 și 3.000 de euro, Elena Gheorghe între 4.000-4.500 de euro.

Un tarif consistent este cerut de artiști precum Connect-R și Alex Velea. Connect-R cere în jur de 3.600- 4.500 de euro, în timp ce colegul lui 2.500-4.500 de euro.

Cântăreții de manele cer sume impresionante

Cântăreții de manele din România cer sume consistente pentru a veni la evenimente. Valoarea crește odată cu vizualizările, dar și cu notorietatea, motiv pentru care dacă vrei o nuntă sau un eveniment cu ștaif, trebuie să plătești pe măsură. Cei mai cunoscuți cântăreți de manele precum Jean de la Craiova, Adi Minune și Vali Vijelie cer sume ce variază între 3.000 și 4.000 de euro.

Cei care au explodat pe YouTube, au tarifele puțin mai crescute, întrucât și cererea este mai mare.

Bogdan de la Ploiești cere pentru 45 de minute aproximativ 3.000 de euro. La momentul actual, el este cel mai îndrăgit cântăreț de manele, fiind prezent și la festivaluri de muzică.

Culiță Sterp și-a făcut un renume în lumea muzicală, în ultimii ani. Astfel că, artistul a lansat piese care au distrus topurile muzicale și l-au urcat în rândul celor mai ascultați cântăreți de manele și muzică de petrecere din România. Pentru a-l asculta live, românii ar trebui să scoată din buzunar între 4.000 și 5.00 de euro.

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai apreciate artiste din România, aceasta să facă spectacol pe scenă și a atras admirația a zeci de mii de persoane datorită talentului sau. După ce a devenit cunoscută ca interpretă de muzică populară, a ales să cocheteze și cu muzica ușoară sau manele. Tariful artistei este de 5.000 de euro.