Infofinanciar > Info > Se întoarce vâjul! Temperaturile urmează să scadă puternic
Info

Se întoarce vâjul! Temperaturile urmează să scadă puternic

vreme (sursă foto: dreamstime)
Sursa foto: dreamstime.com

După cum au declarat meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie, în perioada următoare vremea va fi una oscilantă. Există posibilitatea de treceri ale valorilor și la temperaturi cu 15 grade mai mici.

În Banat, în intervalul 5-12 februarie vremea va fi foarte  caldă. Mai apoi, după data de 12, temperaturile din termometre vor începe să scadă. Vremea va fi caldă și în Crișana pe parcursul săptămânii în curs. Valorile medii ale temperaturilor maxime se vor încadra între 12 și 17 grade. Valorile medii ale temperaturilor minime se vor încadra între 4 și 7 grade. Și în această zonă, după data de 12, vremea se va răci.

În Transilvania, până pe data de 12 februarie, vremea va fi caldă. Mai apoi, până pe data de 18 februarie, aici, maximele urmează să scadă până la 2 grade. Acesta este și cazul în Maramureș. Vremea va fi caldă în perioada 5 – 12 februarie, urmând să intre apoi într-un proces de răcire până pe data de 18.

Moldova va avea și ea parte de o vreme călduroasă în perioada cuprinsă între 5 și 12 februarie. Valorile medii ale temperaturilor maxime se vor situa între 12 și 18 grade. Mai apoi, după data de 12, vremea se va răci. În Dobrogea, până pe data de 12 februarie, valorile medii ale temperaturilor maxime se vor situa între 15 și 17 grade. Începând cu data de 12 vremea se va răci, iar pe data de 13 există șanse pentru precipitații.

Și în Muntenia vor fi temperaturi ridicate până pe data de 12 februarie. Apoi, valorile din termometre vor scădea treptat, iar începând cu data de 13 există șanse de precipitații. Nu în ultimul rând, și în Oltenia vremea se va menține frumoasă până pe data de 12 februarie, când vremea va începe să se răcească treptat, informează stirileprotv.ro