Infofinanciar > Info > Modificări majore pe piața turismului. Travelminit.ro se extinde pe toată zona Europei Centrale și de Est
Info

Modificări majore pe piața turismului. Travelminit.ro se extinde pe toată zona Europei Centrale și de Est

Modificări majore pe piața turismului
Sursa foto: Arhiva Companiei

La începutul acestui an, pe 17 ianuarie, Travelminit.ro a anunțat o serie de noutăți entuziasmante pentru călătorii. Platforma hotelieră online a lansat o interfață nouă, modernă și intuitivă, concepută pentru a îmbunătăți experiența de rezervare pentru clienți.

Această actualizare marchează un proces de integrare de doi ani, care a afectat toate aspectele operațiunilor companiei. Inclusiv relațiile cu clienții, partenerii, precum și activitățile de marketing și vânzări.

Modificări majore pe piața turismului

Pe lângă îmbunătățirile aduse platformei, Travelminit.ro extinde și gama de destinații, oferind acum opțiunea de rezervare a cazării în șase țări din Europa Centrală și de Est: Ungaria, Croația, Austria, Cehia, Polonia și Slovacia.

În cadrul acestei evoluții, Timea Imecs-Ambrus preia funcția de CEO pentru Travelminit.ro începând cu 1 februarie 2024. Aceasta a deținut anterior poziția de director de dezvoltare a afacerii.

Travelminit.ro, alături de parteneriatul cu HP, își propune să devină lider pe piața turismului intern. Având în vedere trendul crescut al digitalizării, platforma continuă să se extindă online, oferind o gamă variată de opțiuni pentru rezervări. Inclusiv facilități de plată flexibile și acceptarea vouchere de vacanță.

Compania raportează o creștere semnificativă a veniturilor, iar planurile de dezvoltare se extind în următorii 3-5 ani, cu așteptări de a crește de până la 4,5 ori.

În prezent, Travelminit.ro ocupă poziția secundă pe piața din România, atrăgând 18,5 milioane de vizitatori anual, cu perspective de a deveni lider în domeniul călătoriilor interne.

O perioadă de transformare semnificativă începe pentru grupul Szallas, cu efecte începând din 1 februarie 2024. József Szigetvári, CEO al Szallas.hu Zrt, va renunța la funcția sa, rămânând în cadrul Szallas în rolul de consilier strategic.

În același timp, Rigó Ferenc, actual membru al managementului Travelminit.ro, va asigura interimatul funcției de CEO al grupului Szallas până la desemnarea noului lider.

Castelul Bran

Castelul Bran

Travelminit.ro se extinde pe toată zona Europei Centrale și de Est

În contextul schimbărilor, în România, Timea Imecs-Ambrus va prelua funcția de CEO pentru Travelminit.ro începând cu 1 februarie 2024.

„Suntem mândri să anunțăm că am făcut un pas important în dezvoltarea Travelminit.ro: am
lansat o nouă interfață, una mult mai prietenoasă cu utilizatorii, mult mai eficientă, simplă și
intuitivă.

Suntem încrezători că acest upgrade va consolida încrederea turiștilor în proiectul
nostru, dar și că va contribui la creșterea numărului de rezervări pe platformă, la crearea unei
noi experiențe de vacanță.

Pentru prima dată, clienții Travelminit.ro vor putea rezerva cazări și în Ungaria, Croația, Austria, Cehia, Polonia și Slovacia. Vor beneficia de prețuri accesibile la o gamă variată de unități de cazare.

Nu a fost un proces ușor, deoarece a trebuit să migrăm un site cu zeci de mii de vizitatori zilnici și cu mii de rezervări săptămânale.

A fost o adevărată provocare, ca și cum ar fi trebuit să schimbăm motorul și caroseria unei mașini care rulează pe autostradă.

Dar a meritat din plin, pentru că oaspeții și hotelierii din România s-au îmbogățit cu o interfață mai modernă și mai rapidă, care are ca rolul de a ajuta creșterea Travelminit pe termen lung”, spune Timea Imecs-Ambrus, noul CEO al afacerii.