Infofinanciar > Lumea la zi > Casa Albă, despre atacul din Moscova. Neagă implicațiile ucrainenilor
Lumea la zi

Casa Albă, despre atacul din Moscova. Neagă implicațiile ucrainenilor

Casa Albă, despre atacul din Moscova. Neagă implicațiile ucrainenilor
Sursa arhiva companiei

Președinția americană este alături de victimele atacului din Moscova. Casa Albă susține că ucrainenii nu sunt implicați în acest act terorist. După atacul armat din capitala Federației Ruse, Casa Albă a transmis un mesaj.

Oficialii au declarat că „Imaginile cu împușcăturile din Moscova sunt groaznice și greu de privit”. De asemenea, președinția americană spune că în momentul actual nu există niciun indiciu care să arate implicarea Ucrainei la acest atac.

Cinci bărbați îmbrăcați în haine de camuflaj și înarmați cu arme automate au deschis focul asupra la mai mulți oameni în Moscova. Focul a fost deschis într-o sală de concerte, sala poartă numele de Crocus City Hall și se află lângă Moscova. Mai multe imagini video au fost distribuite online de agențiile de știri rusești. In aceste imagini se puteau observa nori de fum și flăcări deasemenea se puteau auzi împuscături.

Ministrul de Externe al Federației Ruse, Maria Zaharova, a cerut vineri comunității internaționale să condamne incidentul armat, calificându-l drept „o crimă monstruoasă”, conform Diacaf.