Infofinanciar > Info > Când tehnologia și recrutarea se îmbină, rezultă succes! Ce obiective și-au atins cei de la Jobful Career
Info

Când tehnologia și recrutarea se îmbină, rezultă succes! Ce obiective și-au atins cei de la Jobful Career

Crowdfunding Sursă foto: Techmagic.co
Credit imagine: Techmagic.co

Jobful este o companie din domeniul tehnologiei și al recrutării, care transformă procesul căutării unui loc de muncă într-un joc. Vine la pachet cu sistem de recompense pentru utilizatorii înregistrați. Până acum, firma a reușit să atragă mai multe investiții și este evaluată la aproximativ 6 milioane de euro.

Conform unui comunicat de presă eliberat de companie, acestea sunt principalele puncte pe care le are în vedere:

● Jobful Career este o soluție SaaS ce ajută companiile să atragă, să angajeze și să perfecționeze cei mai potriviți profesioniști pentru nevoile lor
● Startup-ul urmărește obținerea unei finanțări între 60.000 și 120.000 de euro prin care să poată susține creșterea actuală
● Piața globală de achiziție de talente, tehnologie de angajare și servicii conexe a ajuns la 140,7 miliarde de dolari la sfârșitul anului 2022 și se estimează că va ajunge la 196 miliarde de dolari în 2028.

Motivația campaniei

Bucuresti, 9 martie 2023 – Startup-ul românesc de tehnologie Jobful, ce oferă o soluție de recrutare online bazată pe gamification, a lansat o campanie de finanțare pe platforma de crowdfunding Rōnin. Compania țintește obținerea unei finanțări de tip bridge în valoare de maxim 120.000 de euro care să susțină eforturile actuale de creștere. Până în prezent, Jobful a atras în total investiţii de peste 700.000 euro, evaluarea curentă a afacerii fiind de 6 milioane de euro.
Jobful este o soluție SaaS de recrutare online bazată pe gamification care ajută companiile să atragă, să angajeze și să perfecționeze cei mai potriviți profesioniști pentru nevoile lor.
Misiunea Jobful este să ofere o modalitate interactivă, echitabilă și eficientă de a conecta talentul cu oportunitățile de recrutare potrivite.
“Credem că orice persoană merită un loc de muncă în care să fie fericită și productivă, iar fiecare afacere merită angajați performanți și implicați. Suntem aici pentru a facilita această conexiune prin tehnologie orientată spre viitor și cu un design centrat pe om.”, explică fondatorul şi CEO-ul Jobful, Mihai Cepoi.
Evaluată la peste 140 miliarde de dolari la sfârșitul anului trecut, piața globală de achiziție de talente, tehnologie de angajare și servicii conexe va crește conform estimărilor la peste 196 miliarde de dolari până în 2028.
Perspectiva actuală a pieței muncii deschide un teren imens de oportunități de inovare pentru tehnologia oferită de Jobful. Tendințele pieței, schimbările generaționale în materie de preferințe și așteptări când vine vorba de locuri de muncă și impactul tehnologiei în viața oamenilor de zi cu zi sunt direct adresate de soluția menită să transforme procesul de recrutare și să îmbunătățească achiziția de talente.

Ce avantaje are

Cu Jobful, companiile își pot dezvolta propria banca de talente, pot minimiza timpul alocat screening-ului și genera liste cu cei mai potriviți candidați în doar câteva secunde folosind inteligență artificială și pot oferi cursuri de specializare care să dezvolte setul de abilități al pool-ului de talente în funcție de nevoile actuale și viitoare.

„Jobful a atins 150.000 de euro în venituri anuale recurente și acum înregistrează în medie 60.000 Euro din afaceri noi în fiecare trimestru. Această sumă adaugă trimestrial între 2 și 4 companii noi în portofoliul nostru, mai ales din spațiul corporativ și universitar. Pipeline-ul nostru actual este de peste 600.000 de euro și soluția are un grad ridicat de stickiness, înregistrând zero pierderi în ultimul an”, adaugă Mihai Cepoi.

Până în prezent, Jobful a reușit să stabilească parteneriate strategice cu companii de tehnologie precum Microsoft, SAP, Oracle și AWS, dar și instituții financiare ca BCR/ERSTE și BERD. In plus, înregistrează un portofoliul de clienţi de peste 300 de companii.

„Jobful este un proiect care are deja tracțiune în piață. Energia si dedicarea lui Mihai, echipa de profesioniști care implementează proiectul precum si sprijinul susținut de care se bucură Jobful în rândul companiilor cu care interacționeză sunt elemente care ne fac să credem cu tărie că Jobful va reuși să își implementeze cu succes planul de afaceri și să genereze valoare pentru clienți și investitori”, spune Ovidiu Ghiman, CEO Rōnin, platformă de crowdfunding care facilitează susținerea startup-urilor cu investiții pornind de la 100 euro.
Mai multe detalii despre soluțiile oferite de Jobful și parcursul startup-ului sunt disponibile aici.

Despre Rōnin

Lansată in Decembrie 2021, Rōnin este platforma de investiții care sprijină antreprenori locali și europeni să-și finanțeze ideile de afaceri indiferent de industria din care fac parte sau stadiul de dezvoltare la care se află. Echipa Rōnin selectează companii inovatoare care au potențial de scalare, conform unei grile independente de evaluare, le sprijină în creșterea nivelului de pregatire pentru investiție, derularea campaniilor de finanțare și facilitarea accesului la investitorii de retail precum si nu numai. Cu un prag minim unic de investiție de numai 100 de euro, oricine are oportunitatea de a investi în start-up-uri, sprijinind antreprenorii și ideile în care cred să atingă succesul.
Mai multe informații, despre platforma de crowdfunding Rōnin precum și despre proiectele antreprenoriale care atrag investiții cu ajutorul Rōnin, sunt disponibile pe https://weronin.com/.