Infofinanciar > Info > Cele mai bune orașe unde îți poți cumpăra o casă. Îți mai rămân și bani de mașină
Info

Cele mai bune orașe unde îți poți cumpăra o casă. Îți mai rămân și bani de mașină

Cele mai bune orașe unde îți poți cumpăra o casă
Sursă foto: gds.ro

Dacă te gândești să îți achiziționezi o locuință nouă, dar bugetul este limitat, există opțiuni interesante în diverse orașe din România. Poți lua în considerare achiziționarea unei garsoniere spațioase la un preț accesibil. Precum cea disponibilă în Oravița, județul Caraș Severin.

Această garsonieră este scoasă la licitație publică și oferă un spațiu generos. Situată într-un bloc de locuințe cu patru etaje, garsoniera este decomandată și se află în apropiere de centrul orașului, având chiar în vecinătate un magazin Profi pentru comoditatea ta.

Cele mai bune orașe unde îți poți cumpăra o casă

Această garsonieră oferă nu doar un spațiu generos și o locație aproape de centrul orașului, ci și alte avantaje importante. Situată în zona de nord a localității Oravița și construită în anul 1982, blocul dispune de o fundație solidă, asigurând stabilitate și durabilitate în timp. Ușa de acces în bloc este metalică, oferind un plus de siguranță pentru locatari.

Finisajele interioare sunt de calitate medie, ceea ce reprezintă un echilibru între confort și costuri accesibile. Cu un preț de vânzare de doar 6.800 de euro, această garsonieră reprezintă o oportunitate accesibilă pentru cei care își doresc o locuință proprie.

În plus, viitorul cumpărător beneficiază de acces rapid la mijloacele de transport în comun. Facilitând astfel mobilitatea în oraș și către alte zone din apropiere. Zona înconjurătoare este bine deservită, incluzând școli și unități comerciale. Oferă toate facilitățile necesare pentru o viață comodă și convenabilă.

„Apartamentul este situat într-un bloc de locuințe, având regim de înălțime: P+4E, construit în anii 1982. Blocul are fundații și structura din beton armat, închideri perimetrale din cărămidă, acoperiș de tip terasă. Ușa de acces în bloc este metalică. Imobilul se consideră a avea finisaje de calitate medie.

Proprietatea este amplasată în zona nordică, mediană, a localității Oravița, într-o zona rezidențială. Având acces la mijloace de transport în comun și având în apropriere instituții de învățământ, instituții de cult și unități comerciale (Profi)”, se arată în anunțul postat pe homezz.ro.

Dacă ești în căutarea unei locuințe mai spațioase la un preț accesibil și îți dorești să te bucuri de o atmosferă liniștită și aer curat. Orașul Lupeni din județul Hunedoara poate fi alegerea perfectă pentru tine. Aflat la poalele muntelui și în proximitatea uneia dintre cele mai populare destinații turistice din România, Lupeni oferă oportunități interesante pentru cei în căutare de locuințe accesibile.

Cu doar 10.000 de euro poți găsi apartamente care îți oferă spațiu generos și confort

Aici, există o mulțime de anunțuri pentru apartamente de vânzare, iar prețurile sunt surprinzător de mici în comparație cu alte orașe din țară. Cu doar 10.000 de euro, poți găsi apartamente care îți oferă spațiu generos și confort. Satisface  nevoile celor care au nevoie de mai mult locuință.

Alegerea acestui oraș îți oferă nu doar posibilitatea de a obține o locuință la un preț avantajos, ci și avantajul de a trăi într-un mediu natural deosebit, unde poți savura liniștea și frumusețea peisajului montan.

În Lupeni, cei interesați pot găsi apartamente cu două camere la prețuri surprinzător de accesibile, de doar 10.000 de euro. Aceste apartamente oferă o suprafață de aproximativ 35 de metri pătrați și reprezintă o opțiune convenabilă pentru cei care caută să își achiziționeze o locuință.

Pentru cei care nu dispun de suma integrală, există posibilitatea de a accesa un credit ipotecar. În Lupeni, este posibil să obții un credit pentru locuință pe o perioadă de 30 de ani. Pentru a beneficia de acest credit. Se solicită un avans de 15%, adică aproximativ 7.425 de lei. Rata lunară este estimată la 247 de lei.

Lupeni este situat la doar cinci minute distanță de mașină de Stațiunea Straja, cunoscută pentru pârtiile sale de schi și peisajul său încântător. Atrage mii de turiști în fiecare iarnă. La aproximativ 70 de kilometri distanță se află Castelul Corvinilor, unul dintre cele mai frumoase și impozante castele din România, care atrage numeroși vizitatori din întreaga lume în fiecare an. Totodată, la doar 49 de kilometri depărtare de Lupeni se află Rezervația de Zimbri. Oferă ocazia rară de a admira aceste exemplare de animale sălbatice într-un mediu natural protejat, conform romaniatv.net.